servořízení
servořízení
Který servořízení má "nejkratší chod"? Mám na mysli z jednoho plnýho rejdu do druhýho na co nejmíň otočení. Chci něco na 325 a nebaví mě furt šmrdlat volantem. 

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nejstrmejsi je E30 M3, pak je E36, ktere se da do E30 nabastlit. Zdroj informaci: http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/ ... f00388.htm
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
A ještě strmější E36 M3 a taky se dá do E30 nabastlitFrancis píše:Nejstrmejsi je E30 M3, pak je E36, ktere se da do E30 nabastlit. Zdroj informaci: http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/ ... f00388.htm
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Sorry, ale nemcina neni moje hobby, chapu to dobre, ze tam normalne pasuje? Jak se sundavaj ty klouby ridicich tyci z hrebenu (pistnice serva)?Francis píše:Nejstrmejsi je E30 M3, pak je E36, ktere se da do E30 nabastlit. Zdroj informaci: http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/ ... f00388.htm
Nooo, zalezi na tom, cemu se rika normalne pasuje, uplne zcela normalne bez mensiho srani a uprav, to by bylo moc jednoduchy, to by to tam mel kazdejBoban píše:Sorry, ale nemcina neni moje hobby, chapu to dobre, ze tam normalne pasuje?

zdemolovat pojistovaci podlozku a vhodnym nastrojem zkusit povolit. Treba tam inzenyri BMW dokonce vymysleli zavitBoban píše:Jak se sundavaj ty klouby ridicich tyci z hrebenu (pistnice serva)?

Aby to nebylo tak jednoduche - prekvapeni - klasicky klic odpovidajiciho rozmeru bude prilis tlusty
A jeste jsme nerozvedli debatu ktere ma zuby frezovane a ktere valcovaneHanis píše:A ještě strmější E36 M3 a taky se dá do E30 nabastlit

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Na to hle mam hasak Tona, nekdy je to utazene tak ze zbrouseny tenky klic se otevre.Jirka325 píše:zdemolovat pojistovaci podlozku a vhodnym nastrojem zkusit povolit. Treba tam inzenyri BMW dokonce vymysleli zavitBoban píše:Jak se sundavaj ty klouby ridicich tyci z hrebenu (pistnice serva)?![]()
Aby to nebylo tak jednoduche - prekvapeni - klasicky klic odpovidajiciho rozmeru bude prilis tlusty
323ti stock condition
323ti stock condition
Tona rulezFrancis píše:Na to hle mam hasak Tona, nekdy je to utazene tak ze zbrouseny tenky klic se otevre.

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Hasak me prisel na 800 Kc, ale je skvely. Puvodne jsem si ho poridil na povoleni zaverne matice na McPhersonu drzici tlumic, ale na povoleni kloubu spojovacky se take velmi hodi. Oproti levnym sikovkam se jednou zakousne a uz nepusti, rukojeti ma dlouhe hodne pres 30cmJirka325 píše:Tona rulez![]()
![]()
Jen kdyby obcas chteli davat neco jako bonus, nebo sponzorsky dar...
323ti stock condition
323ti stock condition
Jasne, ja nerikam, ze vsechno od Tony je drahy. Ale mas-li si kompletne vybavit garaz ci dilnu vsim potrebnym, nebo proste kdyz vidis co vsechno vyrabej a jaky sikovny hracky si od nich muzes koupit, tak soucet je docela ranec. Naopak ale kdyz si porovnam cenu takoveho Torxu 55 na sundani narazniku v Bauhausu (Obi ani Baumaxu tak velkej ani nemaj) tak tam za nej chtej zmetci 350 Kc a je to buhvi co, zatim jsem ho teda neutrh, ale co neni, muze bytFrancis píše:Hasak me prisel na 800 Kc, ale je skvely. Puvodne jsem si ho poridil na povoleni zaverne matice na McPhersonu drzici tlumic, ale na povoleni kloubu spojovacky se take velmi hodi. Oproti levnym sikovkam se jednou zakousne a uz nepusti, rukojeti ma dlouhe hodne pres 30cmJirka325 píše:Tona rulez![]()
![]()
Jen kdyby obcas chteli davat neco jako bonus, nebo sponzorsky dar...

BTW: jojo, svornost je dobra vec, kousne a nepusti, nepraskne a neohne se, to je proste gut. Kterypak hasacek to je ? Hercules 247, 1" ? Prekvapuje me, ze je tak tenky a pritom odolny. Holt kvalitka. Asi si udelam pri dalsim nakupu vercajku radost a prihodim ho do objednavky, stary hasak uz mi trochu dosluhuje, Tona to nebyla

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Je na nem napsano Hercules 1 ½" (jeden a půl palce)Jirka325 píše:... Kterypak hasacek to je ? Hercules 247, 1" ?
323ti stock condition
323ti stock condition
No prosim a dokonce jsou na vyber dva - jeden ma mezi celistmi a rukojetmi 90 stupnu, druhej 45 stupnu (ten je trochu drazsi) Ale jinak pekne. Zrovna jsem dneska pred chvili nadaval, ze ten tvuj hasak nemam po ruce. Hnusna matka, kterou mi jeste nejaky umelec predzvejkal, takze klice bez sanci a nechtelo se ji mrse. Ale evidentne jsem koupil uz dobre sikovkyFrancis píše:Je na nem napsano Hercules 1 ½" (jeden a půl palce)