Vibrace pri brzdeni
Vibrace pri brzdeni
Zdravim,
vsechno zacalo tak pred ctvrt rokem. Nic mene jsem vymenil oba dva cepy na rameni. Nechal jsem stocit kotouce. Pri kazde oprave se tyhle vibrace zmensili, nic mene nezmizely uplne. Nevite nekdo cim by to jeste mohlo byt?
standa@vivo.cz
vsechno zacalo tak pred ctvrt rokem. Nic mene jsem vymenil oba dva cepy na rameni. Nechal jsem stocit kotouce. Pri kazde oprave se tyhle vibrace zmensili, nic mene nezmizely uplne. Nevite nekdo cim by to jeste mohlo byt?
standa@vivo.cz
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Vibrace pri brzdeni
co cepy a silenty ?Standa322 píše:Zdravim,
standa@vivo.cz
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Nekdy bývaj náboje orezlý a když se na to mlaskne kotouč, tak hází... pořádně očistit dráťákem na rozbrušce, popřípadě změřit úchylkoměrem, náboj a posléze i kotouč... taky může být špatně stočenej...
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Mam stejnej problem a to jsem vymenil oba kotouce za nove,cepy i silace,kola jsem nechal vyvazit,ted tam mam i nove pneu a furt stejny problem
Ne ze by to bylo nejak strasny ale taky me to obcas sere,chapu ze to muze byt hodne veci z toho co tady je napsano,ale kdyz uz tam mam tohle vsechno novy,nevim co by to mohlo jeste delat

Ne ze by to bylo nejak strasny ale taky me to obcas sere,chapu ze to muze byt hodne veci z toho co tady je napsano,ale kdyz uz tam mam tohle vsechno novy,nevim co by to mohlo jeste delat

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Pokud se vše dá nové a problém zůstal -překontrolovat geometrii
také jak jsou unavené tlumiče -nemusí se projevovat houpáním-dojedete k někomu kdo dělá geometrii a nechte překontrolovat obojí.
a jako poslední možnost -kdo používá nestandardní obutí -hlavně větší rozměr ,šířka ... BMW má citlivou přední nápravu a kola musí sedět rovnoměrně
také jak jsou unavené tlumiče -nemusí se projevovat houpáním-dojedete k někomu kdo dělá geometrii a nechte překontrolovat obojí.
a jako poslední možnost -kdo používá nestandardní obutí -hlavně větší rozměr ,šířka ... BMW má citlivou přední nápravu a kola musí sedět rovnoměrně
Shadou říká
VW je pro blázny,Mercedes pro snoba ,BMW je pro mne

Kody závad http://www.5er.cz/forum/viewforum.php?forum_id=12
VW je pro blázny,Mercedes pro snoba ,BMW je pro mne

Kody závad http://www.5er.cz/forum/viewforum.php?forum_id=12
Pneu pouzivam standartni 205/55 R15 ,pri vymene cepu rizeni mi delali geometrii a co se tyce tlumicu,mam tam neco pres rok novej podvozek supersportshadou píše:Pokud se vše dá nové a problém zůstal -překontrolovat geometrii

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...