Inspekce
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Inspekce
Buď si tou prvou jazdou po zime kilometricky preskočil na interval INSPECTION alebo sa ti vybili akumulátoriky v palubke.Mr.1 píše:Měl jsem přes zimu baterku doma a po opětném nandání začala svítit Inspekcea já se ptám proč?Dík....
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Před zimou bylo vše vynulované a já sem skoro nejezdil,takže snad ty AKU.Dá se to normal koupit?Max-Max píše:Buď si tou prvou jazdou po zime kilometricky preskočil na interval INSPECTION alebo sa ti vybili akumulátoriky v palubke.Mr.1 píše:Měl jsem přes zimu baterku doma a po opětném nandání začala svítit Inspekcea já se ptám proč?Dík....
I´am Mr.1 (nebo aspon chci).
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ve stredu jsem byl v Trutnove, v NedisKerr. Jeden NiCD clanek s nabodovanymi vyvody pro pripajeni do desky stal 27Kc.Mr.1 píše:Před zimou bylo vše vynulované a já sem skoro nejezdil,takže snad ty AKU.Dá se to normal koupit?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ve stredu jsem byl v Trutnove, v NedisKerr. Jeden NiCD clanek s nabodovanymi vyvody pro pripajeni do desky stal 27Kc.[/quote]
Cena je fajn,ale mám to kousek do prahy,tak zkusím Karlín snad to budou mít taky
,
Cena je fajn,ale mám to kousek do prahy,tak zkusím Karlín snad to budou mít taky

OK,když,ale nevím ani jak vypadaj musim je nejdřív vyndat.DAN píše:Á nébo todveto http://www.bateria.cz