Výměna zadního ramena (buben) - jak je to složitý? :-)
Výměna zadního ramena (buben) - jak je to složitý? :-)
Jak by to mělo probíhat a jak složitá operace to je? Dík.
E39 535i sedan
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
No tak to jsi dobrejIvo píše:žekl bych práce na hodinunic na tom není

To vis, informace je nejdrazsi zbozi na trhu
Nejprve vystup z auta, vem do ruky klic na kola, dej si cigaro.
Pak povol mirne srouby kol, vem hever, vyheveruj auto.
Vyndej srouby kol, sundej kolo. Dej si cigaro
Pak do toho vzteky kopni a rekni si seru na to, dej si cigaro.
No dobre, abys nerek, ted vazne. Nejprve si ke me dojed pro nove silentbloky ramen, kdyz uz tam budes davat jiny. Privez mi cestou cigara a dame si cigaro
)
Pak teda az budes mit sundany kolo a takovy ty zakladni veci, tak odsroubuj tech sest sroubu na diferu co drzej poloosu (uzij si to
) vyndej poloosu.
Dej si cigaro.
Odpoj brzdovou hadici a lanko rucky.
Odsroubuj dole tlumic. Pokud nejsem sklerotik, tak uz to nak na nicem jinym nez na napravnici nedrzi, takze by ti to tak decanko melo spadnout na ruce
Pak povolit uz jen dva srouby co drzej rameno v napravnici.
Dej si cigaro a zarvi do nebes - ja to dokazal
Do novyho peclive vycistenyho narvat novy silentblocky, pro ktery sis predtim ke me prijel. Vsechno v obracenem poradi namontovat a samozrejme brzdy odvzdusnit, pripadne doseridit rucku.
Dekovne dopisy, sponzorske dary a chvalu prijimame v urednich hodinach
Jestli jsem na neco zapomnel, nebo neco splet, tak je to mozny
jsem sklerotik a navic co bys po me chtel ve ctyri rano 

Nejprve vystup z auta, vem do ruky klic na kola, dej si cigaro.
Pak povol mirne srouby kol, vem hever, vyheveruj auto.
Vyndej srouby kol, sundej kolo. Dej si cigaro

Pak do toho vzteky kopni a rekni si seru na to, dej si cigaro.

No dobre, abys nerek, ted vazne. Nejprve si ke me dojed pro nove silentbloky ramen, kdyz uz tam budes davat jiny. Privez mi cestou cigara a dame si cigaro

Pak teda az budes mit sundany kolo a takovy ty zakladni veci, tak odsroubuj tech sest sroubu na diferu co drzej poloosu (uzij si to

Dej si cigaro.
Odpoj brzdovou hadici a lanko rucky.
Odsroubuj dole tlumic. Pokud nejsem sklerotik, tak uz to nak na nicem jinym nez na napravnici nedrzi, takze by ti to tak decanko melo spadnout na ruce

Pak povolit uz jen dva srouby co drzej rameno v napravnici.
Dej si cigaro a zarvi do nebes - ja to dokazal

Do novyho peclive vycistenyho narvat novy silentblocky, pro ktery sis predtim ke me prijel. Vsechno v obracenem poradi namontovat a samozrejme brzdy odvzdusnit, pripadne doseridit rucku.
Dekovne dopisy, sponzorske dary a chvalu prijimame v urednich hodinach

Jestli jsem na neco zapomnel, nebo neco splet, tak je to mozny

No jo, to nemuze bejt porad posviceni, vis co to da prace se s tim psat ?Fx píše:Super informace, kez by ty odpovedi byly vzdycky takovy![]()
Za to mi pucis Micru, se musim svezt, to musim zazit

Silentbloky neresit, neremcat, nevymlouvat a vymenit. Stojej par stovek, jsem ted uz fakt linej hledat ceniky. Nak jsem zapomnel jit v noci spat. Stav se na cigaroFx píše:BTW Ty silentbloky stojej kolik - je fakt rozumny to vymenit...

Jakej felch zase ? Co to je ? Kurnik ja uz skoro spim. :all coholic:Fx píše:EDIT: A co takhle felch? Ne, dobry, uz mlcim
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Jak Ti to popsal Jirka tak to sedí.... a je to ideální stav. Já musel vytáhnout ramena i s nápracnicí, protožety šrouby v silentpblocích ramene nešli povolit a skončil jem u řezání šroubů pilovým plátkem. To je zase asi ta nejhorší varianta 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Šlo to pěkně na pikačuJirka325 píše:Hihi, masakr
A ta napravnice sla dobrovolne ? Ta mohla bejt taky zajimava![]()
![]()