m20b25
m20b25
mam taky problem.urobil som na aute cca 20km vsetko o.k zastavil som rozbehol sa plny 1. 2. a zrazu totalny biely dym z vyfuku.zhasol som motor.nadobka na vodu prazdna.dolial som vodu no hned zmizla,neviteka nikde.v oleji takisto nie je.skusal som to nakopnut no motor nepretocilo.mohla voda naplnit valce a mohlo odist tesnenie pod hlavou alebo co s tym moze byt?poradte prosim
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: m20b25
natlakovane valce, vysoka kompresia... ked si sa to pokusal pretacat aj ansilu roztahovat, je mozne ze sa poskodili ojnice..... mozno nie, mozno ano.... vyber sviecky a skus tocit.. odpoj cerpadlo benzinu... v kazdom pripade mas vodu v spalovacom priestore alebo ide cez nejaku prasklinu rovno do vyfukuvrabec771 píše:mam taky problem.urobil som na aute cca 20km vsetko o.k zastavil som rozbehol sa plny 1. 2. a zrazu totalny biely dym z vyfuku.zhasol som motor.nadobka na vodu prazdna.dolial som vodu no hned zmizla,neviteka nikde.v oleji takisto nie je.skusal som to nakopnut no motor nepretocilo.mohla voda naplnit valce a mohlo odist tesnenie pod hlavou alebo co s tym moze byt?poradte prosim
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no mozno tam bude aj volaco skyte ked sa to tak bleskovo prejavilo... je v tom okruhu vobec voda? neodisla voda v poddtate do motora lebo tam nic nebolo?vrabec771 píše:diky zajtra to skusim.a dufam ze ojnice su o.k.auto som teraz kupil na nd asi dlho stalo,a ta prasklina myslis na hlave vsak?lebo motor sa neprehrieval rucicka isla mas po tu strednu ciarku.som z toho mimo.udialo sa to cele na trase asi 30metrov
to pochybujem motor na volnobehu cca 20min.potom som sa siel previest vsetko bez problemov a a nesiel som pomaly.a potom zrazu jak som sa rozbehol dym ako ked palis gumy.a dolial som 3 litre a do minuty pri vypnutom motore nadobka prazdna,ale niekam ta voda sla lebo som pocul ze odteka niekde v motore,ucho som mal pri hlave a bolo to odtekanie pocut
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no na milion percent len tak, ze ju das dole a zrentgenujes... inak mozes skusit uplne a totalne kvalitne vymenit tesnenie pod hlavou, dobre ho odvzdusnit a mozno je to iba tesnenim... ale ked uz bude dole hlava, tak aj tk zrovnat a otlakovat ked uz je dole.... takze tak ci tak by mala ist dole... lej vodu, odvzdusni a ked to zapkuje aj pri dobrom odvzdusneni tak je niekde nieco v riti... cisto teoreticky nie je v riti tesnenie na vodnej pumpe? nedymi sa aj niekde pod kapotou?vrabec771 píše:tak to je fajn,a ako prosim ta dojdem na to ci je urcite hlava prasknuta