Vážení, hledal jsem zde zapojení mlhovek, ale bohužel jsem nic nenašel. Můžete mi popsat, kterak nainstalovat mlhovky na plasťáka, který neměl origo mlhovky? Dvojité tlačítko už jsem sehnal, vím že se musí strčit do pozic 29 a 30 pojistky 7,5 A, někam dát relé, ale to je tak vše... Ani nevím, jestli je kabeláž standartním vybavením nebo musím natáhnout kabely sám. Tak - poučujte, nejlépe i s fotografickou dokumentací.
Mlhovky pro mě nejsou frajeřina, žiju v rybníkářské oblasti a ráno je tu mlha jak mléko a potkávací světla jsou na prd. Dávejte nabídky k odkupu.
Zapojení mlhovek
- Adam Lipský
Kdyz jsme u tech mlhovek - Mam je original na aute, ALE i po jejich zapnuti kdy se mi rozsviti kontrolka na budicich se nic nedeje - zkratka se neroznou. Konektory jsou pripojeny a pojistky jsou vsechny. Nevim ktere rele na ne patri a jestli jej mam hledat v pojistkovce, nebo nekde jinde.
Jestli mate nekdo nejakou radu, tak predem diky.
- Adam Lipský
Aha, já hledal výraz "mlhovky"Maranelo píše:svetla-do-hmly-svetla-do-mlhy-jak-namontovat-t4626.html

viz nahore:Gangsta píše:Kdyz jsme u tech mlhovek - Mam je original na aute, ALE i po jejich zapnuti kdy se mi rozsviti kontrolka na budicich se nic nedeje - zkratka se neroznou. Konektory jsou pripojeny a pojistky jsou vsechny. Nevim ktere rele na ne patri a jestli jej mam hledat v pojistkovce, nebo nekde jinde.
4. v poistkovej skrinke osadiť relé K8 - oranžové