servo řízení
servo řízení
Zdar chlapi mám takovej problém a nikde mi neřekli co budu potřebovat na to abych ho vyřešil. Na konci šneku řízení u prachovek mi utíká olej ze serva. Pokud beru tu míň nákladnou variantu, že není ohnutý táhlo, jelikož mám auto po lehké bouračce, tak budou asi jen opotřebovaný těsnění, jenže nevím kolik jich na každý straně je nebo jestli tam třeba je nějakej labyrint, prostě bych Vás chtěl požádat o radu jak tohle vyřešit, kdyby třeba byl nějakej výkres k tomu řízení nebo nějaký rady kdo to už dělal atp. MOC DÍKY
Jinak je to samozřejmě E30 M20 motor r.v. 91 325i touring 125 kW
Ex 316i Touring, Ex 325i Touring, 330d HAS COME !!!
Teď už vím, že ... OBJEM NIČÍM NENAHRADÍŠ !!!
--------------------------------------------------------

Teď už vím, že ... OBJEM NIČÍM NENAHRADÍŠ !!!
--------------------------------------------------------

Re: servo řízení
je na to sada na přetěsnění celého řízení. 32131132798. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=10Maaaniak píše:Zdar chlapi mám takovej problém a nikde mi neřekli co budu potřebovat na to abych ho vyřešil. Na konci šneku řízení u prachovek mi utíká olej ze serva. Pokud beru tu míň nákladnou variantu, že není ohnutý táhlo, jelikož mám auto po lehké bouračce, tak budou asi jen opotřebovaný těsnění, jenže nevím kolik jich na každý straně je nebo jestli tam třeba je nějakej labyrint, prostě bych Vás chtěl požádat o radu jak tohle vyřešit, kdyby třeba byl nějakej výkres k tomu řízení nebo nějaký rady kdo to už dělal atp. MOC DÍKY
Rudolf
Taky mám ten problém
Zdravím, já má podobný problém. Ze začátku jsem nevěděl o co jde, když jsem zjistil louži oleje pod vozidlem. Ole teče hodně, auto není ani bouraný ani nijak poškozený. Nevíte, kde sehnat tu přetěsňovací sadu? Díky za odpovědi.
BMW 316i,E30,r.v.1988,černá metalíza,plně v elektrice, zkrátka můj mazlíček, kterej vobčas zlobí
FE12307
FEBI BILSTEIN Sada těsnění, řídicí mechanismus
model od roku ... 07.1987
levo-/pravostranné řízení pro levostranně řízená vozidla
kód motoru M 20B25C hmotnost [kg] 0,047
hmotnost [kg] 0,042
1 268,00 Kč
(1 508,92 Kč )
a nebo
FE12308
kód motoru M 20B25C
levo-/pravostranné řízení pro levostranně řízená vozidla hmotnost [kg] 0,044
1 435,00 Kč
(1 707,65 Kč )
najdi si kdo ve vašem okolí dodává febi bilstein a zeptej se na cenu.
Jsem to teď dodělal, ale ještě nevím jestli to teče pač my odešla palivová pumpa, tak nemůžu nastartovat, ale až bude hotovo tak se uvidí
model od roku ... 07.1987
levo-/pravostranné řízení pro levostranně řízená vozidla
kód motoru M 20B25C hmotnost [kg] 0,047
hmotnost [kg] 0,042
1 268,00 Kč
(1 508,92 Kč )
a nebo
FE12308
kód motoru M 20B25C
levo-/pravostranné řízení pro levostranně řízená vozidla hmotnost [kg] 0,044
1 435,00 Kč
(1 707,65 Kč )
najdi si kdo ve vašem okolí dodává febi bilstein a zeptej se na cenu.
Jsem to teď dodělal, ale ještě nevím jestli to teče pač my odešla palivová pumpa, tak nemůžu nastartovat, ale až bude hotovo tak se uvidí
Díky hned se tu poblíž kouknu. Mám BMW teprve týden a jsem z něj paf. Koupil jsem ho od maníka, kterej ho chodil do garáže jenom leštit a mazlit. Těžko se s ním loučil a já se mu nedivím, protože tento typ vozu je srdeční záležitost.
BMW 316i,E30,r.v.1988,černá metalíza,plně v elektrice, zkrátka můj mazlíček, kterej vobčas zlobí
Mám za sebou přetěsnění 3 kousků originál sadou, ta nejstarší už má najeto kolem 5ti let a spokojenost... Musí na to být přípravky, aby to člověk nepokurvil při montáži a servo nesmí být moc zhuntovaný...
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky