Trochu jsem se hrabal v přistrojích (opravoval poškozený spoje a vyndal jsem baterku - chystám se ji vyměnit). Chtěj jsem vyměnit ukazatel teploty z jinejch budíku, protože ten můj se občas zasekával nebo se rafička třepala v rozmezí 3 mm. Vyměnij jsem ukazatel a vubec se raficka nepohne, vratil jsem tam puvodni ukazate a ten se uz taky ani nepohne. Zrada je někde v budíkách, přívodní kabel do budíků je OK (vyzkouseno na budikách ze kterejch sem ten dobrej ukazatel vzal). To, že tam neni baterka na to nemá žadnej vliv ne? Kdo mi poradí co se s tím dá udělat?
EDIT: Tak jsem přišel na to, že teplotu to neukazovalo (nebo ukazovalo špatně) kvuli tomu, že tam nebyli baterky, vrátil jsem tam na zkoušku starý a fukgovalo to.
Ukazatel teploty vody nejde - vyrešeno
Ukazatel teploty vody nejde - vyrešeno
Naposledy upravil(a) Mikka.M5 dne 15. 06. 2008 01:47, celkem upraveno 1 x.
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
To ne, problem je přimo v budíkách, mam jedny budíky, který jsou špatný, ale po připojení ukazatel teploty jde, nejde jen u mějch budíkuTweety píše:Čidlo teploty vody ?
Tak ted moc nevím o čem je řečVenca píše:Hlavně nezapomeň, že ten kruh jde přes SI...

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy