Bouchání od zadní nápravy
Bouchání od zadní nápravy
Když vypnu rádio jsou občas slyšet podivný rány ze zadní nápravy, příznaky ukazujou na hardyspojku, ale ta tam je skoro nová, můj mechanik mi říkal ať to neřeším, že to je starý auto ale že to ještě něco vydrží... Byl by někdo ochotnej si to na Renocaru v Brně poslechnout a něco k tomu říct? Pokud by se někdo našel kdyžtak sem nebo do sz pošlete číslo.
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
No to je teda mechanik... Podobne priznaky ako hardyna (buchanie pri zmene zataze, vyslapnuti/zoslapnuti spojky) KO ulozenia zadnej napravnice, typujem to na to... Mne to na E34 robi tiez daco podobne, hardynu mam novu, na diferaku ziadna extremna vola, ale tie ulozenia uz vyzeraju hodne zle, powerflexy su uz na ceste, podla mna najlepsia volba, kedze tie gumovokovove h*vno vydrzia, mozno este tak origo ked sa k tomu budes spravat slusne...můj mechanik mi říkal ať to neřeším, že to je starý auto
E30 325i
E34 535i
E34 535i
Me to dělá podivný zvuky ikdyž zatáčím doprava, proto bych řekl, že silentbloky zadní nápravy úplně muj problém nevyřeší. Byl bych moc rád kdyby se mi na to někdo na Renocaru podíval, klidně i za menší úplatek nebo pokud by se našel nějakej fanda v okolí Třebíče, Jihlavy, Znojma...
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Mikka.M5 píše:Me to dělá podivný zvuky ikdyž zatáčím doprava, proto bych řekl, že silentbloky zadní nápravy úplně muj problém nevyřeší. Byl bych moc rád kdyby se mi na to někdo na Renocaru podíval, klidně i za menší úplatek nebo pokud by se našel nějakej fanda v okolí Třebíče, Jihlavy, Znojma...
Zkus se kouknout na horní uložení zadních tlumičů, stačí vyndat čalounění v kufru ... a pod těma gumovýma kloboučkama se skrývá ... může být utržené. Oprava: okolo 600,- i více za materiál (dva kusy-na oba tlum.), plus práce.
není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.