e34 palivomer
e34 palivomer
Mam problem s ukazatelem paliva.Pri natankovani 10 litru mi palivomer vystoupne na 30 litru a po nejake dobe klesne na rezervu.Mam i spatny display na ukazatel kilometru kdyz mam auto studene tak cisla jdou precist a kdyz auto zahreju na provozni teplotu tak na displeji nemuzu precist nic tak jestli to nema treba nejakou souvislost.Ani velky bc mi neukazuje dojezd.Opravdu nevim cim to je.
Re: e34 palivomer
Johny9 píše:Mam problem s ukazatelem paliva.Pri natankovani 10 litru mi palivomer vystoupne na 30 litru a po nejake dobe klesne na rezervu.Mam i spatny display na ukazatel kilometru kdyz mam auto studene tak cisla jdou precist a kdyz auto zahreju na provozni teplotu tak na displeji nemuzu precist nic tak jestli to nema treba nejakou souvislost.Ani velky bc mi neukazuje dojezd.Opravdu nevim cim to je.
S tim palivomerem bych to videl na problem s plovakem (samozrejme to muze byt tez zavada primo na ukazateli v pristrojovce, ale to se mi nezda), s tim displayem je to celkem bezny nesvar LCD zobrazovacu v BMW. Proste to maj na ho... vyrobeny (stejne casto jdou do haje displaye v autoradiich, klimacka atd.), primarne odejde spoj mezi telem zobrazovace a pruznym vodicem (zima-teplo-zima-teplo, po mnoha let). V domacich podminkach bez profi vybaveni neopravitelne. Pouze vymena za funkcni ci novy. Ze Ti neukazuje BC dojezd bude mit souvislost s palivomerem. Zdroj dat pro vypocet dojezdu pochazi z udaje mnozstvi paliva v nadrzi a spotreby.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm