Ztráta výkonu
- Jaromir mikula
Ztráta výkonu
Zdravív.Mam takovej problém u e36 316i rv.98 Motor šlape, startuje i táhne naprosto super, při jízdě pod 2000ot/min je to skoro neznatelný,ale při jízdě nad 35000ot/min a ručička od ekonoměru přeleze přes 10l tak motor začne strácet výkon a spolu tím lítá i ekonoměr. Jakoby ten motor vždycky vteřinu táhne jak má a pak na vteřinu joko ztratí výkon o 20PS a okonoměr se s houpne dolu tak o 3l.A když budu držet plyn pořád stejne ,prostě sním ani nehnu,tak naprosto pravidelně strací výkon a houpese i ekonoměr,ale otáčky nespadávají ukazujou pořád stejně. Při naloženém motoru ve vyšších otáčkách je to neznatelný. Byl jsem na diagnostice u BMW a vše v pořádku a váha vzduchu také. Prosim o rady děkuji.
Naposledy upravil(a) Jaromir mikula dne 01. 04. 2008 07:55, celkem upraveno 2 x.
Re: Stráta výkonu
Jestli tohle ukazuje ekonoměr, pak z nějakýho důvodu ŘJ zkracuje délku impulsů pro vstřiky (dostává chybný údaj - nejspíš o průtoku vzduchu).Jaromir mikula píše:... a pak na vteřinu joko ztratí výkon o 20PS a okonoměr se shoupne dolu tak o 3l...
Pokud to dělá pravidelně a trvale, je mi divný, že to na diagnostice nezaznamenali.
Jak to při testu na diagnostice vypadalo, projevilo se to?
- Jaromir mikula
ztráta výkonu
ja to tam dovez oni stim zajeli do dílny a řekli ať jsi přijdu za hodinu, tak nevim.Pak to jeli projet, vysvětloval jsem jak stim má jet a ten kretén stim jel do města kde musí pořád řadit šlapat na plyn a hned na brzdu no a to nedělá. Dělá to když se dostaneš nad 3500ot/mi adržíš to pořád stejně nesmíš ubrat ani přidat abys to ucítil.
Naposledy upravil(a) Jaromir mikula dne 31. 03. 2008 20:17, celkem upraveno 1 x.
Re: stráta výkonu
Já vím dobře, ptám - právě tohle jsem tušil...Jaromir mikula píše:ja to tam dovez oni stim zajeli do dílny a řekli ať jsi přijdu za hodinu, tak nevim.Pak to jeli projet, vysvětloval jsem jak stim má jet a ten kretén stim jel do města kde musí pořád řadit šlapat na plyn a hned na brzdu no a to nedělá. Dělá to když se dostaneš nad 3500ot/mi adržíš to pořád stejně nesmíš ubrat ani přidat abys to ucítil.
A pak sis pro to přišel, oni ti řekli, že to je OK, váha dobrá -blabla a cash prachy a zdar.
Kdes s tím byl?
--
- Jaromir mikula
ztráta výkonu
byl jsem s tim v německu v Pockingu a stálo to 83eur
Naposledy upravil(a) Jaromir mikula dne 31. 03. 2008 20:17, celkem upraveno 1 x.
Re: stráta výkonu
Cca 150 km na sever si bere dobrej profík za diagnostiku BOSCH 500,-/hod.Jaromir mikula píše:byl jsem s tim v německu v Pockingu a stálo to 83eur
http://www.firmy.cz/detail/484160-vacla ... uskov.html
- Jaromir mikula
ztráta výkonu
jenže já to auto koupil v německu a mam ho teprv měsíc, tak jsem myslel kdyby na něco přišli, tak že mě to zaplatí ten od kterýho jsem to koupil byl jsem snim tak domluvenej. Český diagnostice němci věřit nebudou i kdyby byla sebe lepší.
Naposledy upravil(a) Jaromir mikula dne 31. 03. 2008 20:16, celkem upraveno 1 x.
- Jaromir mikula
- Jaromir mikula
- Jaromir mikula