Nějak se odporoučely do věčných lovišť.
Kde sehnat nový, popř. kupoval je někdo origo - druhovýroba, kde a za kolik?
Je to 5mm ocel. trubička a veškerý hutní materiály vedou průměr 6mm a víc. Myslim, že by klíďo šla i měď, ale ani ta neni.
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Díííík, aspoň někdo. No Elit to nebude, tam jsem kupoval sady gufer na repasi brzd. válce a prasátek a trubičky prej nemaj.
Do Autecu se mi právě nechce, ale jestli to bylo 170 CZK tak to by se ještě dalo přežít.
Já sem kupoval celý brzdiče a k tomu mi poslali na požádaní asi 1m brzd.trubičky. Určitě pudou i samostatně, ale cenu vůbec netuším, ale moc to nebylo. A je to www.autoshop2000.cz
Já jsem kupoval trubičky v Autodílech Barták www.autobartak.cz, prodávají to tam na metry. Takže musíš změřit délku tvojí trubičky a udat typ (nejlépe jim přinést) takové té matice co je na konci trubičky (nevzpomínám si jak se to správně jmenuje). Při montáži si to musíš sám naohybat do požadovaného tvaru, ale jde to bez problémů. Cenu už ale nevím.
Autodíly Barták ve Vrbovce, ale blekotal něco o 300,-/metr, cože se mi zdá mazec, ale asi nic jinýho nezbyde. Jinak pje to 5mm ocel potažená takovou plastikovou špckou, takže to vypadá jako trochu jako bowden. Uvidim, stále doufám, tohle je ale jistý.
Na mojom bývalom služobnom Mercedese mi dali páni v Mercedes-Benz servise dali ako náhradu práve trubku z fačka, údajne pasuje na všetko. BTW auto doteraz jazdí a brzdí.