SVĚTLO nesvítí
SVĚTLO nesvítí
přestalo mě svítit přední světlo na e 34, napětí do něho jde, je možné že shořelo něco ve vnitř? dá se to opravit? díky za pomoc
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
skus ziarovku
No mal som mozno podobny problem, ked som zhodil krytku svetla,co je zozadu na svetle tak sa mi neviem akym sposobom odpalil kablik co ide z tej koncovky do krytu.
A kde si meral napetie? Az pred ziarovkou? Lebo ak ano tak to mas vpohode a dalej neviem co to moze byt.

No mal som mozno podobny problem, ked som zhodil krytku svetla,co je zozadu na svetle tak sa mi neviem akym sposobom odpalil kablik co ide z tej koncovky do krytu.
A kde si meral napetie? Az pred ziarovkou? Lebo ak ano tak to mas vpohode a dalej neviem co to moze byt.
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
měl jsem stejný problém, žárovka OK, napětí na konektoru OK, ale stejně to nesvítilo. Podívej se na LKM modul, rozeber ho a pájkou proletuj kontakty relátek na desce spojů. Mě se špatně spínalo relátko tlumených světel, u E34 je zdvojené pro levé i pravé světlo a jedna ta "pacička" byla trochu ohnutá a nemělo to úplný kontakt při sepnutí
EX: E34 535i ´91, 155kW/305Nm, Sperrdifferential
aktual: E39 523i ´99, 125kW
aktual: E39 523i ´99, 125kW