težší řízení + divný pocit :)
težší řízení + divný pocit :)
Nějak poslední dobou zjišťuji, že se mi otáčí volantem s větší námahou než dříve a čím větší úhel otočení tím těžší to je, přitom při parkování to jde lehčeji, jen při jízdě mám divný pocit, když jedu rovně, zatáčím a vracím volant zpět do rovného směru, předek auta se jakoby zhoupne, mám prostě pocit, jakobych měl vypuštěné přední pneumatiky nebo tak něco. Snad mne někdo pochopí
Jinak, za chvíli mne čeká technická, koukal jsem do výsledků té předešlé od původního majitele a v lehkých závadách je napsána "převodovka řízení", mám tušení, že se to zanedbalo a teď je to ve stavu před smrtí 
EX: E34 535i ´91, 155kW/305Nm, Sperrdifferential
aktual: E39 523i ´99, 125kW
aktual: E39 523i ´99, 125kW
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: težší řízení + divný pocit :)
mas v ni olej?berkelay píše:Nějak poslední dobou zjišťuji, že se mi otáčí volantem s větší námahou než dříve a čím větší úhel otočení tím těžší to je, přitom při parkování to jde lehčeji, jen při jízdě mám divný pocit, když jedu rovně, zatáčím a vracím volant zpět do rovného směru, předek auta se jakoby zhoupne, mám prostě pocit, jakobych měl vypuštěné přední pneumatiky nebo tak něco. Snad mne někdo pochopíJinak, za chvíli mne čeká technická, koukal jsem do výsledků té předešlé od původního majitele a v lehkých závadách je napsána "převodovka řízení", mám tušení, že se to zanedbalo a teď je to ve stavu před smrtí
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
olej tam bude protože je mazaná tím olejem co jde do serva, takže buďto je moc stažená (vymezení vůle) a potom to jde rozumně jen uprostřed a ke krajům se s tím pereš, a nebo pokud ti to dělá jen na jednu stranu tak může být převodka KO, stalo se mě že se v ní rozemlela kulička a na jednu stranu to někdy šlo a někdy ne (plnej rejd).
-
Diablo330Ci