vaříme jako hovado
vaříme jako hovado
zdary makáči mam E30 ale je v tom 2.8 nevim z čeho ale je ... mam problem - klasika - uděřili mrazi , nastartuju , žádný boro to nedělalo , jako že by byla zamrzlá voda , nějakej frydex tam byl. Káždopádně ujel sem tak cca 10 km , a začalo to vařit , pak sem vydnal termostat , a jel to zkusit bez něj , zase to začalo vařit a to docela hned , akorát při otáčkách nad 2500 otáček to začalo klesat až na čtvrtku teploty ...
když sem nechal nechal otevřenou přírubu a zkusil to bez ní nastartovat abych vyzkoušel kolik dává vodní pumpa , tak to jen tak vytejkalo a jen občas si ti vodplivlo ale málo ... kolik má dávat ??? osobně si myslim že je v pr.. vodní pumpa ... je to možný nebo je v háji těsnění pod hlavou či praskla makovice ???? dik moc za názory
když sem nechal nechal otevřenou přírubu a zkusil to bez ní nastartovat abych vyzkoušel kolik dává vodní pumpa , tak to jen tak vytejkalo a jen občas si ti vodplivlo ale málo ... kolik má dávat ??? osobně si myslim že je v pr.. vodní pumpa ... je to možný nebo je v háji těsnění pod hlavou či praskla makovice ???? dik moc za názory
je to starej radovej sestivalec nebo ten 24ventyl? asi 24ventyl ne? ten ma zrovna plastovou vodni pumpu...esli se tam stal nakej problem ze by to i zamzrzlo tak primo ta pumpa ma na sobe mrazovou pojistku, tak se podivej esli neni vylitla...ale tipoval bych to na ni...treba se ti udelala trist a nejaky kousky se ti ulamaly, nebo se proste uz jen vysrala...na techhle motorech se to obcas stane...
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
chlapi díky moc ... tu pojistku zkontroluju určitě ... ale už se připravuju na vyndavání pumpy ...ale nechce se mi do toho - dělat to naulici v tomhle mrazu je nelidský a tahat to do dílny kam to nedojede se mi taky nechce ... jde ta pumpa dobře ven ? koukal sem že dřží jen na pár šroubech ... ještě jednou díky ...
jo kdyz ji budeas vyndavat tak si vsimni dvou otvoru se zavitem ve kterejch neni zadnej sroubek...vem dvasroubkyaaz ji budes mit odsroubovanou tak je zasroubuj rovnomerne do ty pümpy do techhle prazdnejch otvoru...tim se zaprou o blok motoru a vytlacej pumpu ven...zpet uz jde snadnocamaroo píše:chlapi díky moc ... tu pojistku zkontroluju určitě ... ale už se připravuju na vyndavání pumpy ...ale nechce se mi do toho - dělat to naulici v tomhle mrazu je nelidský a tahat to do dílny kam to nedojede se mi taky nechce ... jde ta pumpa dobře ven ? koukal sem že dřží jen na pár šroubech ... ještě jednou díky ...

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
hele chlapi tak pumpa to neni ... vypadá to na těsnění pod makovicí ... neb do nádobky s vodou jdou bubliny i po ovzdušnění. jediný kdy to chladí je když tam nedam víčko na tu expansku ... pak to funguje ...ale všichni víme že to dobře neni ...
... kuwa ... hezkej dárek mi teda baworáček nadělil ...