Startování
Startování
Tak dnes se mi nepodařilo nastartovat auto...a problém směřuji na spínací skříňku, jelikož po sepnutí do poslední polohy kdy se má už točit startér se nic nedělo...už se mi to i stalo ale po opalovaném pokusu jsem normálně nastartoval. Má stím někdo zkušenosti kam se u tý spínačky podívat??
nejdrive zjisti ze neni chyba ve starteru, pak budes zbytecne kuchat spinacku, to je blbost(ale netvrdim ze to v ni neni, to nemuzu vedet)
zkus ho roztocit impulsem bez pomoci spinacky, tedy ne klicem...napr. muzes pokud nechces nic prepojovat nikam tak jen vyndej rele palivovyho cerpadla co mas umisteny na podbehu a spojuj oholenym dratkem po ruznu piny...nepamatuju si presne ktery dva a jsou tam dva ktery kdyz spojis tak by ti mel zacit tocit starter...teda vlastne co mas za motor?
zkus ho roztocit impulsem bez pomoci spinacky, tedy ne klicem...napr. muzes pokud nechces nic prepojovat nikam tak jen vyndej rele palivovyho cerpadla co mas umisteny na podbehu a spojuj oholenym dratkem po ruznu piny...nepamatuju si presne ktery dva a jsou tam dva ktery kdyz spojis tak by ti mel zacit tocit starter...teda vlastne co mas za motor?
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Ještě jednoduššeji na konektoru diagnostiky, tam lze propojit tvrdej + a přívod k zasouvací cívce startéru (u 15-pinovýho: 14 = +, 11 = startér).adam320 píše:nejdrive zjisti ze neni chyba ve starteru, pak budes zbytecne kuchat spinacku, to je blbost(ale netvrdim ze to v ni neni, to nemuzu vedet)