Čaues všichni,
nevíte náhodou někdo jaký je průměr díry v setrváku a ve spojce. Potřeboval bych u jednoho motoru vyměnit spojku a potom se to musí vystředit. Tak si chci vyrobit středící hřídel. Napadlo mě, že by to mohl někdo z vás vědět, kdyžtak to budu muset změřit.
Díky.
Centrování spojky a setrváku
Centrování spojky a setrváku
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Středící hřídel
Já používám starou hřídel z převodovky. Zajdi na vrakáč a máš vyrobeno a nic neměříš.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zlehka prichytim pritlacak a nejakou tyckou vystredim lamelu tak, aby se tycka vychylovala priblizne stejne na vsechny strany. Takhle to delavam uz pres dvacet let 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
2 Luboš: Díky moc, ale četl jsem to bohužel až v 10 večer.
To je dobrý, já si to změřím. Myslel jsem jenom, jestli to někdo z vás neví z hlavy.
2 Francis: Díky moc za rychlý řešení, ale nevím jestli bych na to byl tak šikovnej, ty už máš 20 let praxe a to je znát.
A na vrakáči se mi kvůli tomu hřídel z převodovky kupovat nechce, poněvadž v práci to bude zadarmíko.
Díky všem, mějte se.
To je dobrý, já si to změřím. Myslel jsem jenom, jestli to někdo z vás neví z hlavy.
2 Francis: Díky moc za rychlý řešení, ale nevím jestli bych na to byl tak šikovnej, ty už máš 20 let praxe a to je znát.
A na vrakáči se mi kvůli tomu hřídel z převodovky kupovat nechce, poněvadž v práci to bude zadarmíko.
Díky všem, mějte se.
E30 340ic V8 6q- EX