Další natlakované hadice
Další natlakované hadice
Teklo mi topení tak jsem sehnal jiné s trochou úsilí jsem ho vyměnil,2dny klid a už zase teče,ovzušněné jsem to měl přes ovzušnovák na chladiči,a na termostatu,tak jsem se zaměřil na tlak v hadicích a když se to trochu ohřeje je znát že jsou pod tlakem skoro nejdou zmáčknout,ale voda se neztrácí ani do ní nejde olej,ani voda do oleje.Teplota se drží tak 2mm pod polovinou.Tak že by další špatný radiátor topení?Jinak je to m20,podle všeho s chladičem z m40 ale to by snad neměl být problém.
pokud ti to tlakuje i se zavřeným topením, tak bude problém někde jinde. Nejčastější závada bývá těsnění pod hlavou nebo prasklá hlava. Ten chldič by vliv mít neměl. Jestli je to ten s nalisovanou expansní nádobkou, tak ty se nedávali jenom k motoru m40. Taky záleží jak je ten chladič velký, ale to má spíš vliv na uchlazení motoru. Co teplota, drží přesně na půlce nebo se lehce vychyluje přez?
To tekoucí topení může být následek toho tlakování. Ikdyž, zkus vypnout topení jestli to bude tlakovat i pak. Taky jsem zaslech, že to může zavzdušňovat vodní pumpa. No a když nic nezjistíš, tak už ti nezbude nic jinýho než sundat palici, zkontrolovat a vyměnit těsnění, popřípadě přetlakovat hlavu...