Dik za ochotu, mam pocit ze sem to nechal prehodit a mam to opacne, dnes uvidim. Nicmene je divny ze me to zaclo po prehozeni hadic na kratkej moment topit (asi nejakej sotekvlada320 píše:tak jsem se ti na to ted sel podivat a je to takhle.ta dlouha co vede zepredu od domecku termostatu vede do toho horniho vyvodu a ta kratka hadice co vede odzadu od hlavy motoru vede do toho spodniho vyvodu.motor mam taky 320i a topi perfektne
Netopi po vymene chl. kapal.
V nádržce bylo tak trochu na dně a když se zahřál motor tak ani to ne jak sem dolil odvzdušnil tak je klid....topí vyborně!!Idaho píše:Co znamena malo vody? Par deci, nebo si nemel v nadrzce skoro nic?polda píše:něco podobného to dělalo i mě hadice byli teply a z niče ho nic zas tudeny....a příčina u mě málo vody v systému....tak sem to dolil pořádně odzvdušnil a pohoda...
Takže Idahoe
ty hadice abys vedel ktera kam patrri, dnes jsem se kouk na obe svy auta
jedna vede z toho T z pod sacich parohu a druha spojuje topeni s vyvoden z hlavy motoru v jeho zadni casti u steny motoroveho prostoru...tak ta z hlavy jde dolu a ta z pod sani nahoru
jedna vede z toho T z pod sacich parohu a druha spojuje topeni s vyvoden z hlavy motoru v jeho zadni casti u steny motoroveho prostoru...tak ta z hlavy jde dolu a ta z pod sani nahoru
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
trosku pozde sefe ja uz mu to davno napsaladam320 píše:Takže Idahoe![]()
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
vlada320 píše:trosku pozde sefe ja uz mu to davno napsaladam320 píše:Takže Idahoe![]()
jedna vede z toho T z pod sacich parohu a druha spojuje topeni s vyvoden z hlavy motoru v jeho zadni casti u steny motoroveho prostoru...tak ta z hlavy jde dolu a ta z pod sani nahorunauc se cist
tak ted jsi mi to nandal, jses fakt hustej...skoro se zacinam bat o tvoje zdravi
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni