Jak se dostat do auta-vybita baterka:(
Jak se dostat do auta-vybita baterka:(
nazdarek kluci nevite jak bych se mel dostat do myho bavoraka kdyz jsem ho nechal tejden stat kvuli vyndany ol. vane a ted to chci kufrem odemknout (central) protoze zamek u ridice nemam a od spolujezdce nemam klic k zamku??? prosim o radu, jde mi jenom manualne otevrit kufr ale nevim jak se dostat do auta, pres sedacky to taky nepujde, mam tam sise ten igelit na ty lyze nebo co ale fakt nevim, nejde to treba tou dirou kde mi chybi zamek u ridice?? nebo provazkem?? poradte pls:(
zkus vzít šňůrku udělat na konci očko šroubovákem trochu natahnout rám dveří a pak převlikni očko přes čudlík nazamykání a vytahnout ten čudl
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se dostat do auta-vybita baterka:(
Mám vyzkoušeno, že se malej člověk tim skivakem procpeUnderbiker píše:nazdarek kluci nevite jak bych se mel dostat do myho bavoraka kdyz jsem ho nechal tejden stat kvuli vyndany ol. vane a ted to chci kufrem odemknout (central) protoze zamek u ridice nemam a od spolujezdce nemam klic k zamku??? prosim o radu, jde mi jenom manualne otevrit kufr ale nevim jak se dostat do auta, pres sedacky to taky nepujde, mam tam sise ten igelit na ty lyze nebo co ale fakt nevim, nejde to treba tou dirou kde mi chybi zamek u ridice?? nebo provazkem?? poradte pls:(

Tweety píše:Mám vyzkoušeno, že se malej člověk tim skivakem procpeUnderbiker píše:nazdarek kluci nevite jak bych se mel dostat do myho bavoraka kdyz jsem ho nechal tejden stat kvuli vyndany ol. vane a ted to chci kufrem odemknout (central) protoze zamek u ridice nemam a od spolujezdce nemam klic k zamku??? prosim o radu, jde mi jenom manualne otevrit kufr ale nevim jak se dostat do auta, pres sedacky to taky nepujde, mam tam sise ten igelit na ty lyze nebo co ale fakt nevim, nejde to treba tou dirou kde mi chybi zamek u ridice?? nebo provazkem?? poradte pls:(
Seber ve školce mimino a vysvětli mu co má udělat...

ještě to jde otevřít šroubovákem přes zámek ve dveřách ale to je destruktivní způsob
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
otevri kufr a pripoj baterku na svetylko kufru, jedine co potrebujes je zjistit polarituUnderbiker píše:nazdarek kluci nevite jak bych se mel dostat do myho bavoraka kdyz jsem ho nechal tejden stat kvuli vyndany ol. vane a ted to chci kufrem odemknout (central) protoze zamek u ridice nemam a od spolujezdce nemam klic k zamku??? prosim o radu, jde mi jenom manualne otevrit kufr ale nevim jak se dostat do auta, pres sedacky to taky nepujde, mam tam sise ten igelit na ty lyze nebo co ale fakt nevim, nejde to treba tou dirou kde mi chybi zamek u ridice?? nebo provazkem?? poradte pls:(
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
diky vsem za napady, ale on si to bramborak po tom co jsem tam prisel s provazkem rozmyslel a najednou jako by se aspon trosicku nabila baterka a slo to odemknout, sice jenom jednou ale jsem rad ze na to nemusim zadnyma masochystickyma zbusobama utocit:) tak vsem diky a urcite jsem prijdu jeste s dalsima problemama, treba jak namontovat zamek do dveri kdyz tam neni:):):)