vana - 324d x 324td

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Mitchel

vana - 324d x 324td

Příspěvek od Mitchel » 01. 03. 2004 23:56

Predpokladam ze se na to uz urcite nekdo ptal, ale je stejna vana u 324d a 324td. Predpokladam, ze je rozdil pouze v turbu ale vim ze 2,4td maj u e34 vany jiny i kdyz de o stejny motory tak nevim. S cimz souvisi dalsi dotaz nemate nekdo vanu na 324td? Popř. vite kde nejlepe varej v Praze hlinik? Mam lehce skrablo a rano pak nachazim olejovy skvrny coz je dost neprijemne. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :aaa:

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 02. 03. 2004 17:48

Nevím, kde vařej hliník,ale já měl na td ten samý problém - po ráně do vany prosakoval olej. Vyřešil jsem to kitem, snad v Baumaxu nebo kde asi za dvě kila, má odolnost asi 300 stupńů - po zaschnutí. Pak stačí přebrousit a je to. Ani nemusíš vanu sundavat, stačí vypustit olej a odmastit jí. Myslím, že to byl nějaký kit na lepení nádrží, ale to už si nejsem jistej. Ale drželo dalších 30 tis.km, než šlo auto do světa - furt jsem si říkal, nechám to zavařit, ale když to drželo :P
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Mitchel

Příspěvek od Mitchel » 04. 03. 2004 18:13

A vis jestli je tam stejna vana jako u dieslu? Ta vana uz byla jednou varena a to na nekolika mistech. Buh vi jestli neprosakuje vsude. Ten bidak co to mnel prede mnou daval veci narychlo dohromady aby to strelil a je to znat na hodne vecech v celym aute. Na ty vane sem zadnou konkretni diru nevidel ale zetim sem ji nesundaval. Jestli bude tyct vsude radsi bych sehnal jinou. A na dyzla to de.

Odpovědět