tažný zařízení
tažný zařízení
Měl jsem na coupé chromákovi takový masivní tažný. Teď mám plasťáka, kombajna a chtél bych taky tažný, ale nějak se mi nazdá že by tam šlo nandat. Jak je to?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: tažný zařízení
Mal som to isté. Na chromáku dorábené ťažné kopíruje krivku zadného čela a to je na plaste iné, takže aspoň mne sa to nepodarilo zbastliť. Výsledok: prdím na ťažné.Robert píše:Měl jsem na coupé chromákovi takový masivní tažný. Teď mám plasťáka, kombajna a chtél bych taky tažný, ale nějak se mi nazdá že by tam šlo nandat. Jak je to?

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mam na Touringu original tazne Westfalia, odnimatelne, s drzakem kule-haku v pravem zadnim boku nad baterkou. Pri vyjmuti a po zaklopeni zasuvky pod naraznik neni vubec videt.Robert píše:Měl jsem na coupé chromákovi takový masivní tažný. Teď mám plasťáka, kombajna a chtél bych taky tažný, ale nějak se mi nazdá že by tam šlo nandat. Jak je to?
Zakladnou je pricna trubka navarena mezi specialnima drzakama zadniho narazniku (tim se nahradi puvodni drzaky). Mohu jen doporucit.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Mám to samí tažný. SUPER.Francis píše:Mam na Touringu original tazne Westfalia, odnimatelne, s drzakem kule-haku v pravem zadnim boku nad baterkou. Pri vyjmuti a po zaklopeni zasuvky pod naraznik neni vubec videt.Robert píše:Měl jsem na coupé chromákovi takový masivní tažný. Teď mám plasťáka, kombajna a chtél bych taky tažný, ale nějak se mi nazdá že by tam šlo nandat. Jak je to?
Zakladnou je pricna trubka navarena mezi specialnima drzakama zadniho narazniku (tim se nahradi puvodni drzaky). Mohu jen doporucit.