automat jede na všechny pozice dopředu(1,2,3,D,R i P)
automat jede na všechny pozice dopředu(1,2,3,D,R i P)
Zdravím všechny příznivce BMW:)
Vyskytl se mi takový problémek s automatickou převodovkou na 318i E36 (91r), auto jede na všechny pozice dopředu,řadí automaticky i manualně, v pořádku,na N při jízdě trochu škube a chrčí, a na R a P jsem neměl odvahu skoušet, ale po nastartování to jede dopředu i na R , N a P.neví někdo co s tím?olej měněný tak před 5měs...Jo a řazení jde nějak neobvykle zlehka..
Děkuji za Vaše názory a rady
Vyskytl se mi takový problémek s automatickou převodovkou na 318i E36 (91r), auto jede na všechny pozice dopředu,řadí automaticky i manualně, v pořádku,na N při jízdě trochu škube a chrčí, a na R a P jsem neměl odvahu skoušet, ale po nastartování to jede dopředu i na R , N a P.neví někdo co s tím?olej měněný tak před 5měs...Jo a řazení jde nějak neobvykle zlehka..
Re: automat jede na všechny pozice dopředu(1,2,3,D,R i P)
Ty jezdíš na Nkubiczek píše:Zdravím všechny příznivce BMW:)

Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
ne, ja většinou jezdím na D
Ale mezi D a N není v kulise zarážka, a asi na to N nějak sklouzla páka, je to nějaké rozdrbané..při jízdě jsem si všiml že auto jede na N a při určitý rychlosti to tak pochrchlávalo..ale pořád jelo do předu
A když nastartuju, tak to hned zařadí a chce jet, a jezdi to dopředu na kteroukoliv pozici a to i na ty co něm...

Ale mezi D a N není v kulise zarážka, a asi na to N nějak sklouzla páka, je to nějaké rozdrbané..při jízdě jsem si všiml že auto jede na N a při určitý rychlosti to tak pochrchlávalo..ale pořád jelo do předu

A když nastartuju, tak to hned zařadí a chce jet, a jezdi to dopředu na kteroukoliv pozici a to i na ty co něm...
Re: automat jede na všechny pozice dopředu(1,2,3,D,R i P)
ale když se to tak vezme, tak dopředu můžu jezdit i R a PFizl píše:Ty jezdíš na Nkubiczek píše:Zdravím všechny příznivce BMW:)
Děkuji za Vaše názory a rady![]()
![]()
![]()

kdyz to ctu znova, vypada to podle me na podelane razeni nez neco s prevodovkou .. snad ...
zkus rozebrat to razeni, jestli tam nebude neco evidentniho ...
vypada to, ze elektronika ale jede, jinak se (aspon u 5er) neba na nic jineho nez P a N startovat ...
vypada to, ze elektronika ale jede, jinak se (aspon u 5er) neba na nic jineho nez P a N startovat ...
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
řazení myslíš jako kulisu, nebo je ještě něco před samotnou převodovkou?ajfel píše:kdyz to ctu znova, vypada to podle me na podelane razeni nez neco s prevodovkou .. snad ...
na kulisu jsem se už díval. Je sice nic moc, ale tím to nebude.Navíc když jedu a přeřadím třeba na 1 nebo 2, tak to řadí jak má a na D se s tím dá taky jezdit tj. automaticky řadí jak má(samozřejmě s tí raději nejezdím, abych taky nedojezdil úplně:)..