Automaticke zapinanie svetiel
- minomino3
- Kontaktovat uživatele:
Automaticke zapinanie svetiel
Zdravim, nema niekto schemu automatickeho zopinania svetiel? A aj schemu kam to mam potom pripojit. Dik
325 iX to je nieco!
nekde jsem to tu viděl, ale kde kámo to nevím. Ta funkce "hledat" je ošemetná, asi to neumím obsluhovat, ale vžda když něco hledám z elektriky tak mi to vyjede 1 000 001 věcí a přitom k elektrice je jich třeba jen 5. No a pak jsem četl že se něco uklada do FAQ ale kam.... Jak tam najesu tak jsou tam jen rady ohledně přihlášení atd atd
110 Octans
jestli neumis drzet pajku v ruce a nerozumis elektrice,skoc si do Kelly, tam takovy zarizeni prodavaj a nech si ho v servise namontovat.
jestli si troufnes na elektriku a umis vyleptat tisteny spoj,pajet a spravne poskladat el. soucastyk, pak hledej prispevky od Francise,kterej podobny zarizeni vymyslel. Nasel jsem to za 2minuty automaticke-zapinani-svetel-t9250,highlight,svetel.html
je jasny ze pri hledani vyjede milion picovin,protoze kazdej je linej hledat, pocet temat se zvetsuje a nalezeni trva o to dele. Proto tu dokola opakujem hledat aby se nezakladali dalsi a dalsi prispevky o jednom a tom samem.
je to jenom stroj kterej hleda slova,cim min jich tu bude,tim presnejsi bude hledani,tak uz to konecne pochopte
jestli si troufnes na elektriku a umis vyleptat tisteny spoj,pajet a spravne poskladat el. soucastyk, pak hledej prispevky od Francise,kterej podobny zarizeni vymyslel. Nasel jsem to za 2minuty automaticke-zapinani-svetel-t9250,highlight,svetel.html
je jasny ze pri hledani vyjede milion picovin,protoze kazdej je linej hledat, pocet temat se zvetsuje a nalezeni trva o to dele. Proto tu dokola opakujem hledat aby se nezakladali dalsi a dalsi prispevky o jednom a tom samem.
je to jenom stroj kterej hleda slova,cim min jich tu bude,tim presnejsi bude hledani,tak uz to konecne pochopte