Voda v interiéru
Voda v interiéru
Kamarádi, delší dobu mám problém se zatékáním vody ke spolujezdci. Oddělal jsem koberec i izolaci, zkoušel kropit přední okno hadicí - výsledek - voda teče zpod plechu, co je na podlaze. Nevím, čím to je, nikde není vidět žádná díra ani podlaha není rezavá! Po velkém dešti je tam vody jak na koupání! Projel jsem fórum, ale stejně nevím. Víte někdo???
Zatéká
Dnes jsem zjistil že mi u coupé plast zustává po dešti voda v kufru v bočních kapsách. Dle mého je to tím, že auto stojí čumákem mírně z kopce a voda se nahromadí v růžcích poblí těsnění okna a poté podleze nebo přeleze těsnění kufru a kape dovnitř. Je to možné tohle? Nemáte nějaký jiný nápad krom toho vrtat odtokové díry do kapes nebo stát čumákem nahoru?:D Díky
.
podobná věc se stala i mě (coupé plast) ,po mytí tříci otevřu kufr a koukám v pravé kapse asi 1cm vody...vytáhl sem těsnící gumu co těsní zadní kapotáž (kufr,víko) a koukám a tam malinká dirka v plechu jakoby pod tou gumou,zalepil sem jí,vrátil gumu a bylo to ok...
až pak po výměně světel koukám že u rezervy je celkem dost vody,přišla na řadu hadice a oplachování zadní části auta,příčina byla špatná těsnící guma v horní části světla a jak voda tekla kolem tak zatejkala pod tu gumu a ve spodní části jí přibejvalo až přetekla do kufru...
toť mé postřehy
až pak po výměně světel koukám že u rezervy je celkem dost vody,přišla na řadu hadice a oplachování zadní části auta,příčina byla špatná těsnící guma v horní části světla a jak voda tekla kolem tak zatejkala pod tu gumu a ve spodní části jí přibejvalo až přetekla do kufru...
toť mé postřehy