Příspěvek
od Cons » 30. 07. 2007 09:01
Venca píše:Cons píše:...a včera jsem si všiml že jdou obě kola mírně od sebe - každé zatáčí na svou stranu. Občas auto znatelně plave nebo odmítá zatáčet ...
Hm.
No, jestli je na přední nápravě rozbíhavost, zjistitelná pouhým pohledem, tak to není nic divnýho.
Určitě bych si zjistil, kolik tam má bejt sbíhavost a nastavil jí na tyčkách.
Je ovšem možný, že je tam trochu hnutý některý prvek - u vozidel po různých rourách dosti častý jev.
Dík,juknu se na to. Teď mám auto v servisu na výměně rozvodů,tak jsme na to na zvedáku koukali taky a na levým kole jsou na horním i spodním ramenu pryč čepy,jsou tam znatelné vůle,na pravém kole je zase v pytli svislá tyčka co vede od stabilizátoru do tlumiče. Ramena jsou jinak OK,jen ty čepy na náboji jsou hodně zničené,horší je spodní. Ale přes vůle které tam jsou se mi guma nesjíždí,pravá už je KO. Po rozvodech to zavezu na STK na desky a na laserovou geometrii. A uvidíme.

Každopádně nic nikde netluče,vůle volantu je v normě,servo neteče... Tohle raději nechám na lidech kteří to znají a mají na to vybavení.
BMW E21 316, Škoda 130L, VAZ Lada 1500, Nissan Silvia S13, Mazda RX7 Savanna, Škoda 125L, Škoda Favorit Black line, Mitsubishi Pajero Wagon, Škoda Favorit 135L, Peugeot 405 SRi, BMW E30 318i, BMW E34 525i ---> BMW E21 318i, BMW E38 740iA