uz mi pomohlo vyriesit zopar problemov
Prasknuta prevodovka
Prasknuta prevodovka
Ahojte, zistil som, ze nova prevodovka, ktoru idem dat namiesto mojej terajsej (to je trocha zadreta, a celkovo dost KO) je na jednom mieste troska prasknuta (asi niekomu spadla na zem, ten zmrd co mi to predaval (to by bola kapitola sama o sebe o tom vy*ebanom hajzlovi), mi to nepovedal a ja debil som si ju dostatocne neskontroloval), je to asi 3-4cm prasklinka, potrebujem to spravit, uz som si zisitl, kde zvaraju hlinik a za 500sk by mi to zvarili. Len sa chcem spytat, ci treba pred zvarenim toho miesta vyberat vnutro prevodovky,pripadne vylievat olej, snad sa nemoze nic stat, ked to tam bude, nie? A potom este, ci by eventualne nebolo lepsie tu prasklinku zlepit, cital som tu nieco o lebeni blokov a hlav motora a ludia si pochvalovali, tak toto je predsa len tepelne menej namahane miesto, tak sa chcem spytat, ze co si o tom myslite? Pripadne aky lepidlo by ste mi doporucili? diky moc, toto forum je uplne super, co by som ja bez neho robil,
.
E30 325i
E34 535i
E34 535i
Nemyslim, ze by to bylo nejak min tepelne namahany..
kazdopadne jestli mas moznost to zavarit, tak zavarit, bez oleje..olej vymenit ...
kazdopadne jestli mas moznost to zavarit, tak zavarit, bez oleje..olej vymenit ...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Hmm, pekne, ja toho smejda snad zabijem. Ale diky vam za rady.
A ozaj, ako najlepsie zistim ci nehuci? ta co mam v aute huci na vsetky stupne okrem 4, a preradovanie z jedna na dva nie je najlepsie + pakaprevodovky am kurevsku volu. Ja uz fakt neverim nikomu, takze si ani nerobim iluzie, ze ta udajne "top" prevodovka co mi ten k*kot dal k tomu autu nema aj nejake ine vady okrem tej praskliny, len neviem ako to zistit
.
A ozaj, ako najlepsie zistim ci nehuci? ta co mam v aute huci na vsetky stupne okrem 4, a preradovanie z jedna na dva nie je najlepsie + pakaprevodovky am kurevsku volu. Ja uz fakt neverim nikomu, takze si ani nerobim iluzie, ze ta udajne "top" prevodovka co mi ten k*kot dal k tomu autu nema aj nejake ine vady okrem tej praskliny, len neviem ako to zistit
E30 325i
E34 535i
E34 535i