iso teče benzín help
iso teče benzín help
potřeboval bych trochu poradit z isem jak je hlinikovy sani tak pod nim je lišta se vstřikama a uplne vzadu smerem k oknu z pod saní vichazí dve trubyčky železny a ja tak koukam a po ty jední po tí spodní neco teče chytnu čuchnu a ono to benal docela me to dostalo tak jsem to hned chcipl pak to oschlo neco jsem utrel abych zjistil odkud to asi teče pak jsem to nakop a ono nic tak jsem to nechal bežet a pozoroval jsem to a zas nic tak nevim mate nekdo skušenost nebo co si o tom mislite než to rozdelam jeste to nejakou chvilku potrva zatim neni kde bohužel
dik za rady
Je to jednoduchý. Na vstřikovací liště je ventil na přepad, který otvírá až ve třech barech. Při volnoběhu takový tlak většinou není. Zkus přidat plyn tak na 3000 ot. a chvíli počkej a uvidíš tu fontánu.Max píše:jj to me taky napadlo že tam neco takovyho bude jen me zaráží ža kdyš jsem to zdechnul a znova nakop že už to neteklo treba me tak napadalo jestli to treba neprotikalo proto ze byl nejak seklej nejakej ten regulator tlaku benzínu