Je to benzínová pumpa?????

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
FastShadow
Kontaktovat uživatele:

Je to benzínová pumpa?????

Příspěvek od FastShadow » 18. 01. 2004 01:08

Nevíte náhodou co by to mohlo být? Mám 320i e30 a když jí naložim tak do pěti a půl, rychle řadím tak to cukne jako když tam nejde benzín a zase jede v poho. Pak se mi to stalo ještě při 180km/h když jsem tak jel delší dobu. Cuknití jak když dojde benál a zase normal. Ten výpadek byl tak na vteřinu... Nevíte co to může být? Docela mě to sere :roll: ...... Díky...
Život se dá........ Promarnit....... Prožít...... nebo BMW

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 18. 01. 2004 09:34

Ja bych to kostoval spis na elektriku.

Ja mel jedou pucenou Fiestu od kamosky a 4 vozraly spolujezdce - 1hodina v noci, mladoboleslavska dalnice uz skoro v Turnove - nikde zadny lampy a najednou blik a tma (diesl to byl - ten jede furt) ale jet ve 130 po pameti nebyl taky zadnej med .....

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 18. 01. 2004 12:51

Zkus palivovej filtr ten dokáže snížit tlak že to takhle začne zlobit
A pokud ti to začalo dělat v tomhle mrazivým počasí tak to už obvzláš dělá filtr.

FastShadow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FastShadow » 20. 01. 2004 00:49

Kouknu.... diky.....
Život se dá........ Promarnit....... Prožít...... nebo BMW

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 22. 01. 2004 15:57

ja mam tu samou zkušenost sice s jinym autem (ford sierra 2.0i) ale měl to na svědomí starej čip kterej prostě při hodně prudkym přidání plynu v nízkejch otáčkách vynechal ve vstřikovaní jeden vstřik, pokud sem tomu hodně naložil tak i třeba dvakrát třikrát za sebou což způsobí přesně takový škubnutí asi na vteřinu, jak je to u e30 nevim ale když to nebudou ty ostatní varianty tak se na to zkus zeptat v servisu

Odpovědět