Gufero na převodovce?
Gufero na převodovce?
Nevíte někdo přesný rozměr Gufera na převodovce na straně u kardanu? Jedná se o 318i M40. Potřebuju ho vyměnit, ale nejdříve ho potřebuju objednat. Předem dík za info.
Re: Gufero na převodovce?
co tak hodit sem VIN (poslednych 7 cisel) a niekto by sa ti pozrel v ETK na presne cislo dielu?Luboš píše:Nevíte někdo přesný rozměr Gufera na převodovce na straně u kardanu? Jedná se o 318i M40. Potřebuju ho vyměnit, ale nejdříve ho potřebuju objednat. Předem dík za info.

Faszom a seggedbe verem te buzi 

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Kde je ta kara vyrobena? A je to BMW?Luboš píše:Tady je celé TM1VM14203K000006.
VIN u vsech BMW ktere jsem mel zacinal na WBA.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Francis píše:Kde je ta kara vyrobena? A je to BMW?Luboš píše:Tady je celé TM1VM14203K000006.
VIN u vsech BMW ktere jsem mel zacinal na WBA.

Faszom a seggedbe verem te buzi 

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Az do dneska jsem mel zato, ze pri vyrazeni "noveho" VIN ti vyrazi to z koupenych dokladu, ne nejake vymyslene. Jsou to hovada. A nebo mas BMW postavene na papiry Skodofky? Podle prvnich pismen TM by to tak vypadaloLuboš píše:Rok výroby je 88. To číslo to asi nezná, protože to je nové VIN, které policajti při dovozu vyrazily na klobouk tlumiče v motor. prostoru. To staré něčím ostrým natvrdo přeškrtali. Hned jsem si to neuvědomil, je to fakt prasečina jak má být. Zkusím přečíst to staré a ozvu se, zatím díky.

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Petr 215
- Kontaktovat uživatele:
Jo jsou to paka. Mám to taky takhle vyražený a je to hrůza. Když dám rozpěru, jsem bez číslaFrancis píše:Az do dneska jsem mel zato, ze pri vyrazeni "noveho" VIN ti vyrazi to z koupenych dokladu, ne nejake vymyslene. Jsou to hovada. A nebo mas BMW postavene na papiry Skodofky? Podle prvnich pismen TM by to tak vypadaloLuboš píše:Rok výroby je 88. To číslo to asi nezná, protože to je nové VIN, které policajti při dovozu vyrazily na klobouk tlumiče v motor. prostoru. To staré něčím ostrým natvrdo přeškrtali. Hned jsem si to neuvědomil, je to fakt prasečina jak má být. Zkusím přečíst to staré a ozvu se, zatím díky.

a o případné kontrole v zahraničí ani nemluvím. Přitom originál VIN je jen jeden a oni si to stejně udělají posvém.

Puvodni VIN se razi kdyz delas jen vymenu nahradniho dilu - kastle. Kdyz delas prestavbu tak dostanes uredne pridelene VIN a to zacina TM .... a je to uplne nic nerikajici cislo o tom danem aute, vyctes z toho kde to myslim schvalili a poradove cislo kolikate auto ten rok tam prestavili ....
proste uchylarna
proste uchylarna