No jestli jsi tam měl všechno M-Tech (tlemiče+pružiny)a už máš tlemiče v hovnech( v prdeliMelisek_076 píše:Hmm, a cenově jsou na tom různí výrobci jak? Vypozoroval jsi na předku, jestli M-tech nejsou kratší? rozuměj tomu, jestli nefungují jako horní doraz proti standartu? Resp. chci vědět, až dam k M-tech pružinám Mtech tlumiče, jestli mi předek klesne byť o jediný cm.
sportovní podvozek KW
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
BMW The Ultimate Driving Machine
Díky za info, mrknem na toMiguel píše:JV-autodily servis - Beranových 97, praha-9
Faszom a seggedbe verem te buzi 
...nevim odkud jsi vzal to ze tvrdim ze KW jsou shit...jsou hodne v pohode, akorat ne ty co se prodavaj za 16...slusny KW jsou od 30 vejs...BOOST píše:To GeRoX: je mi jasný, že ten podvozek na kterým jezdí on by stál tolik co slušná E30, ale neříkej mi, že vyráběj sračky, když se jejich podvozky používaj v závodech.
BOOST píše:Možná spíš u nich neplatíš tolik za značku jako u KONI.
...rekl bych ze ty znacky jsou stejne znamy...mozna KW jeste vic...
BOOST píše:A dávat za podvozek KONI 23 papírů, abych po 2 letech ježdění na těch našich "špičkovejch" silnicích vyhodil tlumiče a moh si koupit nový, na to fakt prachy nemám.
...souhlas...proto si tam dam komplet HP...jsou totiz repasovatelny jak tlumice tak pruziny...tzn...budu je mit do te doby az me omrzej...

-
Martin_325i
takze KWcka za 16 000 "v pohode" nejsou? Ja mam tak vylitany pruziny a ty tlumice jsou v takovym stavu, ze kdyby´mi je nekdo vyndal, tak si toho ani nevsimnu
takze si myslim, ze bych byl nadsenej i z tech shitovejch Monroe
jde mi o to, jestli teda ty nejlevnejsi KW za ty prachy stojej, pomer cena/vykon, co myslite?
Tiez nad tym premyslam, pre istotu este budem volat do JV kvoli tym Bilsteinom, tie by boli este lepsie, s nejakymi pruzinami HR alebo Eibach... uvidim co to bude kostovatMartin_325i píše:takze KWcka za 16 000 "v pohode" nejsou? Ja mam tak vylitany pruziny a ty tlumice jsou v takovym stavu, ze kdyby´mi je nekdo vyndal, tak si toho ani nevsimnutakze si myslim, ze bych byl nadsenej i z tech shitovejch Monroe
jde mi o to, jestli teda ty nejlevnejsi KW za ty prachy stojej, pomer cena/vykon, co myslite?
No ano, ale ta cena sa moze pekne pretiahnut... ja osobne si teraz mozem dovolit max do 12-13, co je docela malo na hocico lepsieFejfík píše:Cau přiklanim se k tomu co píše gerox protože hp sporty mam na autě a nikdo jinej vam za tu cenu neuděla takovy tlumiče podle přani jako oni nemluvje o připadne repasi za celkem směšny prachy.
-
DRAKule