Neustale praska zarovka v blinkru... :)
- Rooster
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Neustale praska zarovka v blinkru... :)
Je to blbost, ale min. 2x za tyden mi praskne zarovka v levym zadnim blinkru... Jak je to mozny??? Mate zkusenost jak to odstranit??? popripade v cem nastala chyba??? Premyslel sem do elektroinstalace napajet odpor aby tam neslo takovy napeti.....(je to oprava na ..... , ale pokud to nevyresime tady, tak mi nic jinyho nezbyde...)
Jinak dobiji mi to na 14V a vic to nejde...
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Neustale praska zarovka v blinkru... :)
netece ti do svetla?Rooster píše:Je to blbost, ale min. 2x za tyden mi praskne zarovka v levym zadnim blinkru... Jak je to mozny??? Mate zkusenost jak to odstranit??? popripade v cem nastala chyba??? Premyslel sem do elektroinstalace napajet odpor aby tam neslo takovy napeti.....(je to oprava na ..... , ale pokud to nevyresime tady, tak mi nic jinyho nezbyde...)Jinak dobiji mi to na 14V a vic to nejde...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Re: Neustale praska zarovka v blinkru... :)
Pokud tam není vyšší napětí, než jinde v síti vozidla (což jistě nebude), neměla by taková oprava žádný smysl, žárovka bude praskat dál.Rooster píše:Premyslel sem do elektroinstalace napajet odpor aby tam neslo takovy napeti.......
Jak ty vadný žárovky vypadají?
jo a taky zkontroluju jak tam ta žarovka drži aby se v tom držaku netřepala a taky jestli to svetlo ma pod sebou tu tesnici gumu po celim obvode pak jsou tam vybrace a praskato neco podobnyho jsem řesil na vlečce taky do tidne vsechny žarovky v pitli jen mu tam chybela takova gumyčka kolem svetla tak jsme ji tam dali a pohoda a jeste skus tam tu žarovku dat a meřit tam napěti při zapnuti jestli tam nevznika nejaka špička
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
co podle tebe napsal samiq pred tebou?Max píše:jo a taky zkontroluju jak tam ta žarovka drži aby se v tom držaku netřepala a taky jestli to svetlo ma pod sebou tu tesnici gumu po celim obvode pak jsou tam vybrace a praskato neco podobnyho jsem řesil na vlečce taky do tidne vsechny žarovky v pitli jen mu tam chybela takova gumyčka kolem svetla tak jsme ji tam dali a pohoda a jeste skus tam tu žarovku dat a meřit tam napěti při zapnuti jestli tam nevznika nejaka špička
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Lospiratos