Přehřiva se motor
Přehřiva se motor
Začal se mi přehřivat motor,po dlohe dobje jsem vyrazil někam dál a po 100 kilometrech se začla ručička teploměru hrnout k červnému,pustil jsem topeni tak to v pohodě kleslo na střed.cestou spatky to uš nedělalo,sice to přelezlo přes pulku ale k červenému to uš nevlezlo,nevito co to muže být?Taky nevim jak rozdělat visko spojku ??
318i M10
je to nejspis termostat...je mozna kously v otevrene poloze, ale ne v uplne otevrene poloze...mel jsem to kdysi na stare e36...dost pomalu se motor zahrival..pri klidne jizde to ukazovalo na pulce, ale jakmile jsem jel ve vyssich otackach nestacil se motor chladit protoze ten termostat nebyl otevreny dostatecne..vymena termostatu a vse v pohode...
jinak Visco spojka ma opacny zavit, tzn ze se povoluje po smeru hodinovych rucicek
jinak Visco spojka ma opacny zavit, tzn ze se povoluje po smeru hodinovych rucicek
Freude am Fahren
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
Re: Přehřiva se motor
visca to v tomto pocasi nebude ... pravdepodobne pocatek nejakeho vetsiho problemu ... kolik mas vody? nemizi?sasima píše:Začal se mi přehřivat motor,po dlohe dobje jsem vyrazil někam dál a po 100 kilometrech se začla ručička teploměru hrnout k červnému,pustil jsem topeni tak to v pohodě kleslo na střed.cestou spatky to uš nedělalo,sice to přelezlo přes pulku ale k červenému to uš nevlezlo,nevito co to muže být?Taky nevim jak rozdělat visko spojku ??
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20
e32 730iA
ex e34 525i m20
Re: Přehřiva se motor
voda memizi,to mě asi trefi přišti týden jednu na závodmilo píše:visca to v tomto pocasi nebude ... pravdepodobne pocatek nejakeho vetsiho problemu ... kolik mas vody? nemizi?sasima píše:Začal se mi přehřivat motor,po dlohe dobje jsem vyrazil někam dál a po 100 kilometrech se začla ručička teploměru hrnout k červnému,pustil jsem topeni tak to v pohodě kleslo na střed.cestou spatky to uš nedělalo,sice to přelezlo přes pulku ale k červenému to uš nevlezlo,nevito co to muže být?Taky nevim jak rozdělat visko spojku ??
318i M10