325ix, hučí mi zadní náprava při ubrání plynu,poraďte....
325ix, hučí mi zadní náprava při ubrání plynu,poraďte....
hučí mi pri ubrání plynu,v tahu ne,nevim esli je to diferak nebo kynetaky.kynetaky trochu drhnou,nemuže to byt tím???mam najete 200000km je to normální? mam bmw 325ix
Re: 325ix, hučí mi zadní náprava při ubrání plynu,poraďte...
je potřeba poslech odborníka. po netu se to blbě určuje, protože těch přičin může být víc---ZID--- píše:hučí mi pri ubrání plynu,v tahu ne,nevim esli je to diferak nebo kynetaky.kynetaky trochu drhnou,nemuže to byt tím???mam najete 200000km je to normální? mam bmw 325ix
Rudolf
Zdar,mám přesně to samý....slyším od zadu hučení když uberu,nebo úplně vyřadím.Zjistil jsi něco nového???---ZID--- píše:hučí mi pri ubrání plynu,v tahu ne,nevim esli je to diferak nebo kynetaky.kynetaky trochu drhnou,nemuže to byt tím???mam najete 200000km je to normální? mam bmw 325ix
Mě radili odborníci a budeme měnit ložisko v diferáku od kardanu (teda jestli to jde) prý to slyší odtamtud.....tak nevim.
mám 318iS.
318iS a už jiné nechci...z E30 hop na E36
(momentálně Octavia 1,8 Turbo)
(momentálně Octavia 1,8 Turbo)
Já tedy nevym jak to je uIX ale u 320i co jsem měl já tak to dělalo meziuložní karanu.Dělalo to přěsně to samí a v autě se nedalo určit odkud to jde.Jak ale říkám nevym jak to má IX.
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
Kardan je dělený, u středového uložení.---ZID--- píše:no,dal sem si to na špalky a dival sem se na kardan,ten není nikde dělený a ani nemá kříže,jeho uložení v diferaku nemá vubec vůli.takže je to asi diferak,skusim tam nalit militec,možna sníží hlučnost............
Kříž má vzadu, vpředu je hardyspojka.
Militec je srágora, která do diferenciálu nepatří.
nejčastěji je to modul zubů - poškození, dif. má visko špéru,nalití přísad ho poškodí, sežen jiný, nekdo ho tu bude mýt za rozumno.---ZID--- píše:hučí mi pri ubrání plynu,v tahu ne,nevim esli je to diferak nebo kynetaky.kynetaky trochu drhnou,nemuže to byt tím???mam najete 200000km je to normální? mam bmw 325ix