E21 odtoky šíbru - rychlá rada plís
E21 odtoky šíbru - rychlá rada plís
Mám už svou E21 konečně doma od klempíře a zjistil jsem že mi ten pták vytáhl z A sloupku u podlahy hadice vedoucí k šíbru a zavařil tam všechny díry takže nemám absolutně tušení jestli byly vedený ven za kolem nebo dole někde prahem. Nevíte někdo jak to tam žraločina má? Mám je vytáhlý ven z dír na repráky a jedno vočko který to drží tam je vidět,dál ale už jen tápu a vůbec nevím kam to nacpat. Vrtat budu muset,ale nevím kde. Nemáte někdo nákres jak to tam je?

Já to mám zatím pořád vystrčený a vyvedený na podlahu takže nemůžu provést uzavření deklů a navaření lepenky. Zatím jsem nepřišel na nic. Blbý je že se to dá vrtat jen zvenku a to nevím kam se pak trefím.

Ale až to tam navrtám tak to řádně ošetřím zinkovou základovkou a asi použiju takovou tu gumovou "podložku" s dírou např. na protahování kabelů zkrz plechy. A omažu to třeba medvědím hovnem.

Ale až to tam navrtám tak to řádně ošetřím zinkovou základovkou a asi použiju takovou tu gumovou "podložku" s dírou např. na protahování kabelů zkrz plechy. A omažu to třeba medvědím hovnem.
BMW E21 315@318i M10 r.v.83@81
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93
Tak jsem na to koukal a jestli je to u tebe stejný, jako že asi jo , tak je to vedený sloupkem právě těma reprákama dolu až k prahu a je to vyvedený dírou v blatníku, tam kde je ten plastovej kryt podběhu.
Je tam takovej malej žlábek na kterej by měla navazovat ta trubička.
Jinak jsem ti na e-mail poslal nějaký foto, snad ti to pomůže.
Je tam takovej malej žlábek na kterej by měla navazovat ta trubička.
Jinak jsem ti na e-mail poslal nějaký foto, snad ti to pomůže.