problem s DO k centralu
problem s DO k centralu
nejde mi DO k centralu,ale na klicek central odemyka,nevite cim to muze byt kdyz baterkou v ovl.to neni?dal by me zajimalo na co jsou ty svetylka na budikach ty zelene,zlute a cervene a proc mi nesviti a nejde otackomer?jo a kdyz jedu napr.pres retardery tak ten podvozek je strasne tvrdy,jsou to strasny narazy jak kdyby mel kazdou chvili vypadnout motor,cim to muze byt?tlumice?cepy?je to e30 318i r.v.86
- olda barta
Re: problem s DO k centralu
***AdamS píše:nejde mi DO k centralu,ale na klicek central odemyka,nevite cim to muze byt kdyz baterkou v ovl.to neni?dal by me zajimalo na co jsou ty svetylka na budikach ty zelene,zlute a cervene a proc mi nesviti a nejde otackomer?jo a kdyz jedu napr.pres retardery tak ten podvozek je strasne tvrdy,jsou to strasny narazy jak kdyby mel kazdou chvili vypadnout motor,cim to muze byt?tlumice?cepy?je to e30 318i r.v.86
nebuď línej a použij funkci "hledat"..je tam toho napsáno o podobných problémech mraky..

e36 323i coupe............
-
Centrál a alarm na DO
mel jsem ten samej problém v E32. je to nabitím baterie v autě když je slabá tak se ti auto nezamkne protože po zamčení tam jde 2x tolik energie a jednotka ti nechce vybít auto uplně.
-
oil service, otáčkoměr
ty posobe jdouci světýlka jsou oil service, ten ti hlídá (podle kilometru/nebo času) stav oleje a když se ti to rozsvítí červene radši olej vyměnit. Ale jsetli ti tam nesvítí nic tak je odpojenej. s otáčkoměrem jsem to řešil Pastelovy na otáčkoměr máš v pojistkovnici pojistku a jemu to přepálilo i 40ku tak si najdi tu pojistku a dej tam místo toho nejakej 1-2mm tlustej drát ja volil měd a chodí mu to.