problem s DO k centralu

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
AdamS

problem s DO k centralu

Příspěvek od AdamS » 11. 08. 2006 08:42

nejde mi DO k centralu,ale na klicek central odemyka,nevite cim to muze byt kdyz baterkou v ovl.to neni?dal by me zajimalo na co jsou ty svetylka na budikach ty zelene,zlute a cervene a proc mi nesviti a nejde otackomer?jo a kdyz jedu napr.pres retardery tak ten podvozek je strasne tvrdy,jsou to strasny narazy jak kdyby mel kazdou chvili vypadnout motor,cim to muze byt?tlumice?cepy?je to e30 318i r.v.86

olda barta

Re: problem s DO k centralu

Příspěvek od olda barta » 13. 08. 2006 11:23

AdamS píše:nejde mi DO k centralu,ale na klicek central odemyka,nevite cim to muze byt kdyz baterkou v ovl.to neni?dal by me zajimalo na co jsou ty svetylka na budikach ty zelene,zlute a cervene a proc mi nesviti a nejde otackomer?jo a kdyz jedu napr.pres retardery tak ten podvozek je strasne tvrdy,jsou to strasny narazy jak kdyby mel kazdou chvili vypadnout motor,cim to muze byt?tlumice?cepy?je to e30 318i r.v.86
nebuď línej a použij funkci "hledat"..je tam toho napsáno o podobných problémech mraky.. 8)
e36 323i coupe............

BMW-M-Power

Centrál a alarm na DO

Příspěvek od BMW-M-Power » 16. 08. 2006 13:36

mel jsem ten samej problém v E32. je to nabitím baterie v autě když je slabá tak se ti auto nezamkne protože po zamčení tam jde 2x tolik energie a jednotka ti nechce vybít auto uplně.

BMW-M-Power

oil service, otáčkoměr

Příspěvek od BMW-M-Power » 16. 08. 2006 13:45

ty posobe jdouci světýlka jsou oil service, ten ti hlídá (podle kilometru/nebo času) stav oleje a když se ti to rozsvítí červene radši olej vyměnit. Ale jsetli ti tam nesvítí nic tak je odpojenej. s otáčkoměrem jsem to řešil Pastelovy na otáčkoměr máš v pojistkovnici pojistku a jemu to přepálilo i 40ku tak si najdi tu pojistku a dej tam místo toho nejakej 1-2mm tlustej drát ja volil měd a chodí mu to.

Odpovědět