Po studeným startu smrdí benzín
Po studeným startu smrdí benzín
Poslední dobou je po nastartování studenýho motoru cejtit benzín od motoru. Pečlivě jsem prohlížel jestli někdě netečou hadice, ale nic. Nemám tušení čím to múže být a nerad bych shořel
Máte někdo podobnou zkušenost jedná se o M40

Mně to taky smrdělo (mám M40B18) - když jsem sundal parohy tak jsem myslel, že mi krocne
Hadice byly zpuchřelý a kapalo to z nich. Jsem mohl vyletět do luftu. Takže jsem koupil metráž hadice a vyměnil jsem všechny. Je to ok, jako nový
Doporučuju nemeškat a okamžitě to vyměnit. Vyjde to tak na 150,- a máš to za chvíli.

Hadice byly zpuchřelý a kapalo to z nich. Jsem mohl vyletět do luftu. Takže jsem koupil metráž hadice a vyměnil jsem všechny. Je to ok, jako nový

Doporučuju nemeškat a okamžitě to vyměnit. Vyjde to tak na 150,- a máš to za chvíli.

Ace píše:Mně to taky smrdělo (mám M40B18) - když jsem sundal parohy tak jsem myslel, že mi krocne![]()
Hadice byly zpuchřelý a kapalo to z nich. Jsem mohl vyletět do luftu. Takže jsem koupil metráž hadice a vyměnil jsem všechny. Je to ok, jako nový![]()