El. ovl. okynek
El. ovl. okynek
Koupil sem el. ovl. okynek na dvoudverak,a ted,dyz mi to chteli namontovat,tak mi trekli,ze to tam nepude,protoze je to na 4dvirko.Dvoudvirko ma vetsi okna nez 4dvirko tak by me zajimalo,jestli to je zamenitelny,da se to nejak upravit nebo to jenom neumej namontovat - ze se to prej lisi delkou stahovaku...
diky
diky
Re: El. ovl. okynek
Kusil bych odsroubovat motorek, od 2dv odriznout mechanismus na klicku a misto nej namontovat moturekJirkaiS píše:Koupil sem el. ovl. okynek na dvoudverak,a ted,dyz mi to chteli namontovat,tak mi trekli,ze to tam nepude,protoze je to na 4dvirko.Dvoudvirko ma vetsi okna nez 4dvirko tak by me zajimalo,jestli to je zamenitelny,da se to nejak upravit nebo to jenom neumej namontovat - ze se to prej lisi delkou stahovaku...
diky
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: El. ovl. okynek
Tudy cesta nevede!MADmaniac píše:Kusil bych odsroubovat motorek, od 2dv odriznout mechanismus na klicku a misto nej namontovat moturek
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Držáky neupravíš, okna mají i trochu jinej tvar ve spodní části, pokud budeš mít stahovačky z plasťáka tak je s tebou vyměním mám na chromáka i s oknama.JirkaiS píše:Diky za info.
mam chromaka,takze to musi jit i z oknama,pokud budou stahovacky z plastaka.
Jinak je okno uplne stejny,lisi se teda jen ty drzaky?A ty pripadne nejak upravit nelze?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
V cem se lise stahovaky z palstaka a chromaka,jakej je rozdil?
Ten,co mi to prodal,se zaprisah,ze je to na dvoudvirko,ale je otazka jestli je to na plastaka nebo na chromaka.Tak kde mi to montujou mi rek,ze ty stahovaky co mam sou kratsi,ze potrebuju delsi.Takze vlatne nevim,jaky mam,da se to nejak poznat? Mozna mam totis z plastaka a nejde to tam kvuli tomu jinymu oknu...
Ten,co mi to prodal,se zaprisah,ze je to na dvoudvirko,ale je otazka jestli je to na plastaka nebo na chromaka.Tak kde mi to montujou mi rek,ze ty stahovaky co mam sou kratsi,ze potrebuju delsi.Takze vlatne nevim,jaky mam,da se to nejak poznat? Mozna mam totis z plastaka a nejde to tam kvuli tomu jinymu oknu...