tazné
- extreme
- Kontaktovat uživatele:
tazné
zdravím lidi... mam takový problém... nevím, jak mam napáchat na chroma zavěs... nějak se mi to nezdá... mezi řečí, je to první závěs, který chci na auto davat.. takže prosím buďte na mě hodní 

Tažné
Coupe má sice stejnej zadek, ale nemá dělené nosníky, takže ho nemáš jak přišroubovat. Alespoň pokud mluvíme o E30. Jestli někdo příjde na to, jak to udělat a hlavně otipovat (přihlásit), budu rád, když mi dáte vědět. Zjistil sem, že dříve se to snad dělalo, ale dneska už to údajně nepřihlásíš. A tyky sem nepřišel na to, jak to tam přidělat.
Neni drak jako drak - BMW 318i E30 M10
Re: tazné
není ho lepší koupit?? Nějaký jetý... Mám na chromu závěs - mám normální čtyřdvéřo. Koukni jak vypadá origo: http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=71&fg=10extreme píše:zdravím lidi... mam takový problém... nevím, jak mam napáchat na chroma zavěs... nějak se mi to nezdá... mezi řečí, je to první závěs, který chci na auto davat.. takže prosím buďte na mě hodní
ty postranní placky, jak z nich vedou čtyři šrouby... tak ty já mám bez šroubů - jsou tam čtyři díry. Jsou přitisklé na zadní čelo a přišroubované ke kastli držákem zadního nárazníku. Mňo a já tam mam ješte jednu příchytku. Je přidělaná na konstrukci tažného zespoda (jak je přidělaná koule) a na druhém konci je přišroubovaná zvenku na "nádobu" rezervy.
Re: tazné
no ale pokud ho tam chceš dát svépomocí tak ti to do TP nezapíšou, musíš mít papír od servisu kterej k tomu má oprávněníextreme píše:zdravím lidi... mam takový problém... nevím, jak mam napáchat na chroma zavěs... nějak se mi to nezdá... mezi řečí, je to první závěs, který chci na auto davat.. takže prosím buďte na mě hodní

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda