Co hučí?
Co hučí?
Včera sem vyměnil diferák,protože mi to hučelo,ale je to pořad stejný,když uberu plyn nebo jedu na neutral tak nic. V určitejch točkách to hučí jak avia a trochu to vybruje a když naložím jedničce a dá m tam dvojku a ještě hrabe tak v tom praska. Poraďte je to šíeny.
Re: Co hučí?
Mrkni se do historje uš se to tu probiralo.Jinak to mužou bejt ložiska v kolechKury píše:Včera sem vyměnil diferák,protože mi to hučelo,ale je to pořad stejný,když uberu plyn nebo jedu na neutral tak nic. V určitejch točkách to hučí jak avia a trochu to vybruje a když naložím jedničce a dá m tam dvojku a ještě hrabe tak v tom praska. Poraďte je to šíeny.
318i M10
..
Že to nemůže být ložisko je omyl.Setkal jsem se s tím.Ložisku může hučet jen v určité rychlosti a nebo třeba jen v zatáčce...................
Mě hučelo zhruba od 80-100km/h a při větším horizontálním tlaku na kolo při průjezdu pravotočivé zatáčky.Jinak nic..........
No a bylo to levé zadní ložisko.-)
Mě hučelo zhruba od 80-100km/h a při větším horizontálním tlaku na kolo při průjezdu pravotočivé zatáčky.Jinak nic..........
Re: ..
takhle se projevu počátek každýho ložiska a postupně se to zhoršujeSean píše:Že to nemůže být ložisko je omyl.Setkal jsem se s tím.Ložisku může hučet jen v určité rychlosti a nebo třeba jen v zatáčce...................
ale a jak vysvětlíš reakci na vyřazení

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni