chciplo a nejede, "cervena vanicka"
v tom případě E32 byla první a zároveň poslední model BMW co to dělal.Max-Max píše:rekni to majitelum e32 7er co ti na tve vedomosti reknou. U e30 ovsem nezresetovani oleje neblokuje nic.Radim 046 píše:blbostdargon píše:no ja slysel ze u nekterych bmw kdyz nevynulujes oil servis tak po prekroceni toho casu az do cervene ledky tak se to vypne samo a zablokje takze zkus vynulovat oil servis a melo by ti to jit ..
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Mel si pravdu,prej jak spadl ten klinovej řémen,tak se prestala dobijet baterka a tim pdem vsechno pozhasinalo a ani to neslo nastartovat.maguli píše:Koukam že se to tu zbytečně komplikuje, zbytečně strašime holku. Ja myslim že bude stačit dat tam klin'ak, dobitou baterku, nakopnout to a auto zas pojede jak švicary. Doufam že se nemejlim
No ale tady se snad mluví o e30..píšu k tématuMax-Max píše:rekni to majitelum e32 7er co ti na tve vedomosti reknou. U e30 ovsem nezresetovani oleje neblokuje nic.Radim 046 píše:blbostdargon píše:no ja slysel ze u nekterych bmw kdyz nevynulujes oil servis tak po prekroceni toho casu az do cervene ledky tak se to vypne samo a zablokje takze zkus vynulovat oil servis a melo by ti to jit ..
K problemu - tipuju roztrzenej klinak, altik nebo neco v altiku v prdeli, po uplnem vybiti baterie patrne i baterka.
Mám takovej dojem že INSPECTION je pravidelná servisní kontrola po určitých kilometrech a OIL SERVIS je porucha na mazací soustavě ať je to vyjeté nebo cokoli jinýho, mě se to rožlo taky z ničeho nic aniž by se mi rožli ty ledky, ale auto mě neumřelo akotát nešlo do otáček a nebyl žádné výkon ale kámož mě to tenkrát restl přes tu zásuvku a byl klid. Teťka mě zas habrujó baterky a rožíná se mi pro změnu INSPECTION ale tady sem se dočetl že jen stačí vyměnit ty dvě baterky v budíkách, ale není čas ani chuť318iPavla píše:¨A nevis na jakym zaklade se co rozsviti,nebo je to jedno???Zubata píše:Já mám chrom a mám tam INSPECTION aj OILservis

No inspection je pravidelná inspekce a oil servis nejni žádná chyba na mazací soustavě ale upozornění za jak dlouho se má vyměnit olej a když se rosvití červená kontrolka měl bys měnit.Po výměně se ty kontrolky vyresetujou a zas jezdíš dokud se nezačnou rozsvěcovat.Ale teda u E30 s nima můžeš jezdit i bez vyresetovaní a nic se neděje.Jen to informační záležitost.A návod na rteset kontrolek tady někde je.stačí kus drátu a počítat vteřinyZubata píše:Mám takovej dojem že INSPECTION je pravidelná servisní kontrola po určitých kilometrech a OIL SERVIS je porucha na mazací soustavě ať je to vyjeté nebo cokoli jinýho, mě se to rožlo taky z ničeho nic aniž by se mi rožli ty ledky, ale auto mě neumřelo akotát nešlo do otáček a nebyl žádné výkon ale kámož mě to tenkrát restl přes tu zásuvku a byl klid. Teťka mě zas habrujó baterky a rožíná se mi pro změnu INSPECTION ale tady sem se dočetl že jen stačí vyměnit ty dvě baterky v budíkách, ale není čas ani chuť318iPavla píše:¨A nevis na jakym zaklade se co rozsviti,nebo je to jedno???Zubata píše:Já mám chrom a mám tam INSPECTION aj OILservissnad jsem ti nějak pomohl

Pokud by ty kontrolky nešly vyresetovat můžou bejt špatný akumulátorky v paluce a musej se vyměnit.Se stává když auto třeba dýl stojí někde a nejezdí se s nim.Asi se tim znehodnotěj jako když třeba nepoužíváš auto a odejde baterie.Ale třeba já mám E30 1989 a sou tam origo a fachá to.Vyměnim olej vyresetnu OIl service a někdy inspection když svítí a pohoda.
Zcela jistě ne.Zubata píše:... OIL SERVIS je porucha na mazací soustavě ať je to vyjeté nebo cokoli jinýho, mě se to rožlo taky z ničeho nic aniž by se mi rožli ty ledky, ale auto mě neumřelo akotát nešlo do otáček a nebyl žádné výkon ale kámož mě to tenkrát restl přes tu zásuvku a byl klid.
Je to jen informační zařízení.
INSPECTION a OILSERVICE jsou na starším i novějším typu.
Starší typ má 3 červené LED.
Novější typ má 1 červenou LED + symbol hodin.
--------------------------------------------------------
U staršího typu mají LED vazbu poze na INSPECTION.
U novější verze na OILSERVICE.
Ono to skoro nikoho nezajímá, pak tady řada lidí píše bohužel nesmysly.
Jak zjišťuju, asi málokdo funkci OILSERVICE využívá....