jak sundat tapecir sibru
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jak sundat tapecir sibru
otazka je jasna..da se to nejak vyndat aby to slo zase nandat??venku je zima tak se mi nechce nad tim stravit vecnost..diky moc..neco tam klepe a nevim co...
Tel : 773 622 822
Re: jak sundat tapecir sibru
ve FAQ je návodFlery píše:otazka je jasna..da se to nejak vyndat aby to slo zase nandat??venku je zima tak se mi nechce nad tim stravit vecnost..diky moc..neco tam klepe a nevim co...
Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
tam je jak vyndat celej sibr..ale udelalo se hezky sem tam sel a vyndal ho vzadu sem zabral povolil ve predu vycvak a pak vyndal jezka z klece na finale odpojil ty tyhla co vedou dozadu na nejakou listu ted jen nesmim zavrit sibr do konce jako dozadu pac bych tu listu pracne vyndaval....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no co sem to sundal zjistil sem ze je to zespoda docela povoleny v tej latce co je vicevrstva tak sem tam prilepil vsechno z5 celej chemopren sem vypatlal ten pruhlednej a doufam ze to bude ok..este to tam nandatBajzík píše:A co ti tam klepalo? mě tam taky něco klepe ale nevím kde přesně protože to zjistíš jen za jízdy přes hrboly a to se těžko poslouchá...
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Zjistím to i když to nebudu rozebírat?Flery píše:no co sem to sundal zjistil sem ze je to zespoda docela povoleny v tej latce co je vicevrstva tak sem tam prilepil vsechno z5 celej chemopren sem vypatlal ten pruhlednej a doufam ze to bude ok..este to tam nandatBajzík píše:A co ti tam klepalo? mě tam taky něco klepe ale nevím kde přesně protože to zjistíš jen za jízdy přes hrboly a to se těžko poslouchá...