Cukani volantu
Cukani volantu
Chci se zeptat,pri vetsich rychlostech mi skace volant nahoru dolu,kde je chyba.A jedno z prednich kol mam zalomene dovnitr a hodne se mi sjizdi vnitrni strana,co je potreba udelat nebo vymenit?Dik
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Cukani volantu
odpovedel sisi sam.... jedno kolo do A a sjizdi se guma... geometrie v prdeli... bud auto dostalo ranu na nosnik nebo je ohlej McPhersonDewills píše:Chci se zeptat,pri vetsich rychlostech mi skace volant nahoru dolu,kde je chyba.A jedno z prednich kol mam zalomene dovnitr a hodne se mi sjizdi vnitrni strana,co je potreba udelat nebo vymenit?Dik
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
nahoru a dolu?Dewills píše:Chci se zeptat,pri vetsich rychlostech mi skace volant nahoru dolu,kde je chyba.A jedno z prednich kol mam zalomene dovnitr a hodne se mi sjizdi vnitrni strana,co je potreba udelat nebo vymenit?Dik

M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec
nahoru a dolu?MIREC píše:Dewills píše:Chci se zeptat,pri vetsich rychlostech mi skace volant nahoru dolu,kde je chyba.A jedno z prednich kol mam zalomene dovnitr a hodne se mi sjizdi vnitrni strana,co je potreba udelat nebo vymenit?Dik

M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec