Dlouhé starty M40
co to znamena dlouhy start .... ?
2s, 10s, 30s ....
... mi to vzdycky parkrat protoci,nez to chytne - vzdycky stejne ...
asi neco pres 1s .. jako by se to cele tak 2x protocilo ..
pet
2s, 10s, 30s ....
... mi to vzdycky parkrat protoci,nez to chytne - vzdycky stejne ...
asi neco pres 1s .. jako by se to cele tak 2x protocilo ..
pet
Naposledy upravil(a) ajfel dne 30. 09. 2005 10:40, celkem upraveno 1 x.
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
hele me to obcas (asi tak co 500 km pricemz jedna jizda u me prumerne meri 5km (kdyz pocitam cestu z garaze dom)) taky udela takovy shit jakoze musim startovat treba 10x po 6ti sekundách. je to fakt ostuda (nastesti se mi to nestalo nikdy nekde na verejnosti). Ale taky mi to udela občas to, že se mi jakoby vypne paliv.čerpadlo.. jedu jedu normálně a najednou se auto zatřese, otáčky padnou na nulu a rozsvítí se dobíjení. konec.. občas se mi to povede ještě za jízdy nakopnout, ale někdy musím bezmotoru dojet a startovat.. (a taky to trvá déle (ale tak o polovinu míň než ten extrém)). je to hrozný výdup a strašně mě to sere. Taky mi to dělá ten problém, že když nechám motor vyplý dýl než 5min, tak to pak po nastartování (které trvá opravdu jen pů lsekundy) najede opohody, ale při rozjezdu to pak trhá, vynechává.. až se to prošlápne pořádně (pokud se to povede) tak se to asi po 10s rozjede na normální režim. Jo ještě bych dodal, že po tom chcípnutí a následném startu mi píská klínový řemen (na nějakou dobu)... stejně tak když se třeba večer ochladí, tak pak (pokud ho nenechám nějakou dobu zajet (na neutral), tak si pak při sešlápnutí plynu taky pískne. Týpek, co mi to tehdá prodával říkal, že na tom autě není vpohodě PALIVOVÉ ČERPADLO. jo je to M40 1.8i. Zálo se mi, že tenhle obdobný problém už někdy někdo popisoval.
--- pokud neni ok palivove cerpadlo, zkus ho vymenit ..
--- pokud jedes a najednou Ti padnou otacky na 0 a rozviti se dobijeni - bude to PODLE ME v elektrice .. nekdo mi radil vymenit rele pro motronic -bile v plastech vedle pojistkove skrine - uz mi to nedela
--- skubani po nastartovani tepleho motoru - delala mi to vaha vzduchu, po vymene ok
--- kdyz piska remen, natahni ho .. u aternatoru povolis nahore sroub a natahnes. musi to byt natazene docela dost, aby to nepiskalo ...
petr
--- pokud jedes a najednou Ti padnou otacky na 0 a rozviti se dobijeni - bude to PODLE ME v elektrice .. nekdo mi radil vymenit rele pro motronic -bile v plastech vedle pojistkove skrine - uz mi to nedela
--- skubani po nastartovani tepleho motoru - delala mi to vaha vzduchu, po vymene ok
--- kdyz piska remen, natahni ho .. u aternatoru povolis nahore sroub a natahnes. musi to byt natazene docela dost, aby to nepiskalo ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)