spojka v hajzlu
spojka v hajzlu
Nazdar kluci,mam takovej problem odešla mi spojka a ja ted zjištuju na kolik tahle sranda vyjde ale v penezích problém není ale v tom že já kupoval e30 po prestavbě a nevím poradne co tam je za motor (budto 2,5i nebo 2,7i) v techničaku to je 2,7 ( udáváno 2674 ccm) ale zaroven tam je i připomínka že číslo motoru je vymazáno a neeviduje se. Tak nevím jestly ten motor není jinej. Předchozí majitel je v IRSKU tak se optat nemuzu. Co mám delat??
Prosíííííím pomooooc?? (Jakou teda koupit spojku na 2,5i nebo 2,7i)
Prosíííííím pomooooc?? (Jakou teda koupit spojku na 2,5i nebo 2,7i)
Tak to budes muset asi rozebrat a podivat se jaka tam je, ale co se tyce treciho kotouce, tak mozna bude stejnej..nemam etk..
a typ motoru tam je?ten se eviduje stale, ale hodne lidi si to plete..kdyz tam budes mit 256-tak je to 2,5 a kdyz 276-tak je to eta...
a typ motoru tam je?ten se eviduje stale, ale hodne lidi si to plete..kdyz tam budes mit 256-tak je to 2,5 a kdyz 276-tak je to eta...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Zrovna listuju v TP a tam je Typ motoru" 276KA KAT " takže pokud jsem dobře četl tak je to teda 2,7. Jsem moc rad že konečne vím na 100% co mam pod kapotou. Zatím jsem jen spekuloval zda 2,5 nebo 2,7. Tak to mužu s klidnou hlavou jít koupit spojku na 2,7 a pujde tam. To doufam protoze pokud si to budu delat sam nebo servis a tam mi pak řeknou ze ta ta spojka je k hovnu a nejde tam nebo se s tím budu mordovat 2-3 dny a výsledek bude že pujdu do Mototechny a budu škemrat o výměnu tak to bude fičák.
Tak tedy mam koupit na 2,7??????
Miras
Tak tedy mam koupit na 2,7??????
Miras
Tekons jsem listoval v AUTOKELLY a tam nabízej LUK sadu za 7033kč.
A co když vyměním jen lamelu? Vím přitlačak muže být popraskanej nebo
neco tak ale zase az tolik penez nemam a to me čeká příští týden 300KM tam a 300KM zpět a To uz asi tahle spojka neudela(asi určite neudela)
Kurva když se to sere tak se to sere!
Miras
A co když vyměním jen lamelu? Vím přitlačak muže být popraskanej nebo
neco tak ale zase az tolik penez nemam a to me čeká příští týden 300KM tam a 300KM zpět a To uz asi tahle spojka neudela(asi určite neudela)
Kurva když se to sere tak se to sere!
Miras
Nekoukej se do tp, ale pod kapotu
v papirech muzes mit klidne napsano, ze mas predni nahon..

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

to Mirek
+mas to napsany na nad cislem motoru..Iwan píše:Tak to budes muset asi rozebrat a podivat se jaka tam je, ale co se tyce treciho kotouce, tak mozna bude stejnej..nemam etk..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

Jak ti odisla spojka??Muzes tam dat klidne spojku z 325i komplet celou nebo z 320i s tym ze na setrvak dovaris ten viclenek na snimani polohy kliky
0042191777565
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ani tim bych se neridil...Iwan píše:mas to napsany na nad cislem motoru..
jednoduse odfot motor a dej sem foto, dle foto se da leccos vycist. Pokud mas klasickou ETU, tak to bude videt na prvni pohled. Pokud mas otevrenou- ostrou etu s dilama z 2.5i, tak to pak bude spojka na 2.5
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
A jeste neco pokud ti to toci do 4750otacek tak je to cistokrevna Eta 

0042191777565