motor zvoni
motor zvoni
tak jsem odstranil (nechal odstranit) nektere pazvuky motoru ..
byl to jeden urvany steft na vyfukovem potrubi - mezi prvnim dilem a "svodama" ... a mam vymeneny zadni dil vyfuku za novy ...
a ted je slyset v motoru neco jakoby zvoneni - jenom na volnobeh ..
kdyz se zvednou otacky, tak to bud prestane nebo zanikne v ostatnim kravalu ...
co to potencionalne muze byt?
moc diky za tipy (moc me nedeprimujte ..)
petr
byl to jeden urvany steft na vyfukovem potrubi - mezi prvnim dilem a "svodama" ... a mam vymeneny zadni dil vyfuku za novy ...
a ted je slyset v motoru neco jakoby zvoneni - jenom na volnobeh ..
kdyz se zvednou otacky, tak to bud prestane nebo zanikne v ostatnim kravalu ...
co to potencionalne muze byt?
moc diky za tipy (moc me nedeprimujte ..)
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
priruba na prvom diele vyfuku hned za zbernym potrubim. Najskor je mierne ulomena a vibruje, je to presne zvuk ako zvonenie, zvykne sa ta priruba casom odpalit od plechovej trubky vyfuku. Zvarit presne pomocou CO a vybrusit zvar, aby si nemal zuzene potrubie od zvarov. Riesil som to iste cca pred mesiacom.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
ktora priruba?Max-Max píše:priruba na prvom diele vyfuku hned za zbernym potrubim. Najskor je mierne ulomena a vibruje, je to presne zvuk ako zvonenie, zvykne sa ta priruba casom odpalit od plechovej trubky vyfuku. Zvarit presne pomocou CO a vybrusit zvar, aby si nemal zuzene potrubie od zvarov. Riesil som to iste cca pred mesiacom.
odkedy vynašli peniaze neďakujte mi za robotu
"...na prvom diele vyfuku hned za zbernym potrubim..."nevada píše:ktora priruba?Max-Max píše:priruba na prvom diele vyfuku hned za zbernym potrubim. Najskor je mierne ulomena a vibruje, je to presne zvuk ako zvonenie, zvykne sa ta priruba casom odpalit od plechovej trubky vyfuku. Zvarit presne pomocou CO a vybrusit zvar, aby si nemal zuzene potrubie od zvarov. Riesil som to iste cca pred mesiacom.

Zberne potrubie jsou lidove svody (alebo zvody?), u M20 jsou priruby 2 vedle sebe, vetsinou nejdriv praskne ta predni, na roure bez vlnovce. Mam vyzkousenou stejnou opravu jako Max-Max, funguje vyborne.