el. okna
Já myslim že ne. Sám mam tuhle kombinaci a nebyl tam žádnej problém. Sou akorát jiný skla (plast x chrom). Do plasťáka sem nacpal táhla z chromu a vyměnil i okna a do chromáka nůžky (i s oknama) a bez problémů.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
Jako, že si použil původní okna a "nový" mechanizmus?? Upevnění skel je tedy asi stejné a v čem jsou ty rozdíly skel, ve tvaru, obrysu, nebo rádiusu??Tony píše:Já myslim že ne. Sám mam tuhle kombinaci a nebyl tam žádnej problém. Sou akorát jiný skla (plast x chrom). Do plasťáka sem nacpal táhla z chromu a vyměnil i okna a do chromáka nůžky (i s oknama) a bez problémů.
Dveře sou stejný, mechanismus je jiný a s tím souvisí že je jiná ta spodní hrana skla (plasťák ho má dole rovný s kolejnicema na ty nůžky a chromák má vepředu takovej, jak to jenom....zub s plechem na uchycení k těm táhlům). Prostě s výměnou mechanismu se musí vyměnit i okno (dveře ne
). Ale zase: takhle je to u kupé.

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
608 / 057 967
608 / 057 967
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to s dratama k elektrickemu stahovani oken? Mam rok 86 s centralem. a el. zrcadlama ovsem kdyz jsem v sobotu vyndal tapecirung tak jsem zjistil ze v tech dverich dole je kulatej konektor. Je mozny je to pripraveny na el. stahovani? Pokud jo tak kam z toho vedou draty? Dva moturky bych doma mel 

- Havran
- Kontaktovat uživatele:
A budu muset delat diru do tunelu na ty spinace? Kurva to se mi moc nechce. Ale nevis jestli ten konektor co tam jenom tak je, je urcenej k tomuhle?Feryt píše:Pokud si vzpominam dobre, tak na jedno okno jsou potreba 3 draty, 2x + a 1x -. Potrebujes spinac kterej ma celkem 6 kontaktu, ale vyuzijes 4, na 2 das plus a 2 spojis dohromady tim jednim minusem. Ten spinac stoji cca 230 v DS-tehnik v praze.
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Jsou dost placaty aby se vesli mezi okno a vnitri plecharinu. Alespon tak to bylu u miho staryho bava. A jsou pritazeny k tomu vnitrimu plechu z vnejska. A tapecirung by se tam pak mel vejit. Ten spinac se muze dat treba do madla od dveri?Feryt píše:No to budes muset, teda pokud chces to ovladani mit v "tunelu". Na co je tam ten konektor nevim. Jak vypadaj ty motorky co mas? Ty co mam ja jsou hrozne velky a po namontovani(misto kliky) mi couhaj ven, takze jsem musel proriznout tapicirung
.
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Urcite se ti na to kouknu a poslu to zitra, nejsem tu autem. Ale pocitam ne vic jak tri centaky do hloubky. Kdyz to das misto kliky tak ti budou vykukokvat ven a to neni uplne good.Feryt píše:hmm, muzes zmerit jak jsou siroky? me nenapadlo je dat z vnejsku dveri, nevim jestli to vubec je mozny, ja je mam misto kliky. No ten spinac muzes dat kam chces, zalezi jeslti k nemu pujdou natahnout kabely, do madla urcite taky pujde dat.
Naposledy upravil(a) Havran dne 08. 09. 2003 12:29, celkem upraveno 1 x.
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel ne spis bych taky potreboval este dva sam az to hodim do elektrickyFeryt píše:hmmm tak to pak jo, ten co mam ja je o dost tlustsi, ale nejak to vykoumam, nahodou je nemas na prodej co?