Cvakání
Bobo píše:Nevim jestli hydra měnit až naposled nebo pořád zkoumat jinou příčinu... Neni náhodou interval na výměnu hydroštelů něco kolem 80 tisíc km (u motoru m40)?
Tak to nevim, ale nemyslim si to. Člověk, kterej dělal v motorárně BMW 25 let a šéfoval vývoj motoru M40 mě ujišťoval, že ty hydra se nemůžou hned tak podělat. Třeba neměl pravdu, ale v každym případě nechci vysolit takový prachy, dokud si nebudu jistej, že to dělaj oni. Mě se to pekelně zhoršilo po výměně oleje, takže koupim něco co ten olej trochu zahustí a uvidim, bratr říkal, že se to tak běžně dělá. Jestli jsou přidřený tim karbonem, tak nějakej týpek sehnal trichlor,naložil,procvičil a motor prej stichnul.....jenže trichlor je sračka zakázaná či co a tak se asi moc dobře sehnat nedá....mě se to nedaří.
BMW E30 318iT
Tak se musim pridat .
Po vymene oleje a ujeti cca 200km, me to zaclo za studena cvakat zda se ze je n na jednom valci , ale fakt hodne , je to kovovy zvuk .
Na volnobeh to ustane , pak trochu pridam a zas to zacne . Hned jak se to trochu zahreje , tak to zase prestane .
Myslim si, ze to bude urcite naky ten hydrostel, proto ze kdyby to byla vacka nebo vahadlo, tak by to delalo furt .
Tak si asi vymenim ty hydrostely .
Po vymene oleje a ujeti cca 200km, me to zaclo za studena cvakat zda se ze je n na jednom valci , ale fakt hodne , je to kovovy zvuk .
Na volnobeh to ustane , pak trochu pridam a zas to zacne . Hned jak se to trochu zahreje , tak to zase prestane .
Myslim si, ze to bude urcite naky ten hydrostel, proto ze kdyby to byla vacka nebo vahadlo, tak by to delalo furt .
Tak si asi vymenim ty hydrostely .
cvakani pryc
cvakalo to jako blazen, tak sem koupil novej polosyntetickej olej Castrol nejdrazsi co meli , a ... prestalo ... rikali mi ze to zacne zas ale mam najeto 2500 od te doby a furt ok