Prosím poraďte – jak se rozděluje voda na levou a pravou stranu při odstřikování předních oken je takový váleček nejsem si jist zda vykonává funkci také jako filtr. Můj problém spočívá v to že se voda do pravého odstřikovače vůbec nedostane a odtéká jakýmsi přepadem právě na tom válečku. Jde to opravit? Případně kolik stojí nový?
Předem děkuji a fandím všem fandům BMW
problém - odstřikovače
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
nemá to fci filtru, má to jen fci jednosměrnýho ventilu - tekutina může proudit jen jedním směrem, nazpátek jí to nepustí - zůstává v hadičkách, připravena vystříknout z trysek, abys nemusel čekat ( tak 2-3 vteřiny), než čerpadýlko načerpá tu dálku z nádržky k tryskám
opravit to většinou nejde - mě se to teda nikdy nepodařilo - nejsou tam žádný opravitelný součástky - třebas pružinka/kulička - viděl jsem to v řezu - dva tvarově členitý válce, kerý odděluje prostor pro průtok kapaliny, a ten menší obepíná taková šprcečka ( princip jako ventilek u velocipedu ), no a ta se po čase unaví, přilepí,... a je po stříkání
musíš sehnat nějakou náhradu, jednou sem byl tak zoufalej, že sem tam hréknul nějaký "téčko" z akvaristiky
a nebo teda novej "váleček" nebo strarej
zajimalo by mě, kolik vlastně novej koštuje - to by nemusel bejt žádnej velkej ranec
opravit to většinou nejde - mě se to teda nikdy nepodařilo - nejsou tam žádný opravitelný součástky - třebas pružinka/kulička - viděl jsem to v řezu - dva tvarově členitý válce, kerý odděluje prostor pro průtok kapaliny, a ten menší obepíná taková šprcečka ( princip jako ventilek u velocipedu ), no a ta se po čase unaví, přilepí,... a je po stříkání
musíš sehnat nějakou náhradu, jednou sem byl tak zoufalej, že sem tam hréknul nějaký "téčko" z akvaristiky

a nebo teda novej "váleček" nebo strarej

zajimalo by mě, kolik vlastně novej koštuje - to by nemusel bejt žádnej velkej ranec

BMW The Ultimate Driving Machine